AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.210 Çözümler 83 Yer Başkent 6 Ağustos 2022 #1 AJFA dedi: Sevgisiz ve saygısız olduğumu öğrendim. Genişletmek için tıkla... Hocam, düzenlediğin Windows 8.1 ISO'su duruyo mu hala? Linkini bulamadım kilitli konuda, burada söyleyeyim dedim.
AJFA dedi: Sevgisiz ve saygısız olduğumu öğrendim. Genişletmek için tıkla... Hocam, düzenlediğin Windows 8.1 ISO'su duruyo mu hala? Linkini bulamadım kilitli konuda, burada söyleyeyim dedim.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2022 #2 Maalesef elimde ilgili ISO dosyası yok, sildim. Windows 8.1'in düzenlenmeye ihtiyacı yok zaten. Bir dahakine kendi konunuzu açmanız dileğiyle... Aşağıdaki konuda bu sorunuzu sormanız yanlış: Profiterol vs Kazandibi İkisinden birini alacağım birazdan. Sizce hangisini almalıyım? (BİM'e gideceğim) www.technopat.net
Maalesef elimde ilgili ISO dosyası yok, sildim. Windows 8.1'in düzenlenmeye ihtiyacı yok zaten. Bir dahakine kendi konunuzu açmanız dileğiyle... Aşağıdaki konuda bu sorunuzu sormanız yanlış: Profiterol vs Kazandibi İkisinden birini alacağım birazdan. Sizce hangisini almalıyım? (BİM'e gideceğim) www.technopat.net