LethalSmile Kilopat Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 662 13 Mayıs 2021 #1 Battle-Scarred'ini alacağım. Sizce ne kadar düşer? Ne zaman almalıyım? AK-47 | Slate - CS2 Stash AK-47 | Slate CS2 skin prices, market stats, preview images and videos, wear values, texture pattern, inspect links, and StatTrak or souvenir drops. csgostash.com Steam Community Market :: Listings for AK-47 | Slate (Battle-Scarred) Buy and sell Counter-Strike: Global Offensive items on the Steam Community Market for Steam Wallet funds. steamcommunity.com Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mayıs 2021
Battle-Scarred'ini alacağım. Sizce ne kadar düşer? Ne zaman almalıyım? AK-47 | Slate - CS2 Stash AK-47 | Slate CS2 skin prices, market stats, preview images and videos, wear values, texture pattern, inspect links, and StatTrak or souvenir drops. csgostash.com Steam Community Market :: Listings for AK-47 | Slate (Battle-Scarred) Buy and sell Counter-Strike: Global Offensive items on the Steam Community Market for Steam Wallet funds. steamcommunity.com
KS KS LethalSmile Kilopat Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 662 13 Mayıs 2021 #11 def2easy06 dedi: Bu skin bu fiyattayken benim AK-47 hayalet bozguncum (görevde kullanılmış) hepsine tek atar tam F/P Genişletmek için tıkla... Çöp skin bence. wanetage dedi: Valla bilemiyorum hocam. Ben de yükselmesini isterdim ama daha hâlâ düşüş aşamasında, aylarca daha sürebilir bu düşüş kasanın fiyatı sabitlenene kadar. Skinin kalitesinin mor olması işi çok bozuyor, zaman geçtikçe ne olacağı belli olur artık. Genişletmek için tıkla... Ayynen öyle knk. Artı 0 Eksi
def2easy06 dedi: Bu skin bu fiyattayken benim AK-47 hayalet bozguncum (görevde kullanılmış) hepsine tek atar tam F/P Genişletmek için tıkla... Çöp skin bence. wanetage dedi: Valla bilemiyorum hocam. Ben de yükselmesini isterdim ama daha hâlâ düşüş aşamasında, aylarca daha sürebilir bu düşüş kasanın fiyatı sabitlenene kadar. Skinin kalitesinin mor olması işi çok bozuyor, zaman geçtikçe ne olacağı belli olur artık. Genişletmek için tıkla... Ayynen öyle knk.