Steam AK-47 skini satılmalı mı?

ayberkmv1

Hectopat
Daha fazla  
90 TL'ye geçen aylarda safety net almıştım şu an 144 TL olmuş geçen haftada gece bir anda 260 TL'ye çıkmış sonrasında geri düşmüş ileride daha da fiyatı artar mı yoksa bu fiyatlarda devam eder mi?

90 TL'ye geçen aylarda safety net almıştım şu an 144 TL olmuş geçen haftada gece bir anda 260 TL'ye çıkmış sonrasında geri düşmüş ileride daha da fiyatı artar mı yoksa bu fiyatlarda devam eder mi?
Bence sat. CS 2 ye hypelanınca uçtu fiyatlar. Bence Safari Ağı çöp bi skin. Git Elite Build falan al 2-3 ay sonra.

Çoğu kişi yeni güncellemeyle birlikte fiyatların daha da artacağını düşünüyor, ben elimde tutuyorum son karar sizin tabii ki.

Bence sat. CS 2'ye hypelanınca uçtu fiyatlar. Bence Safari ağı çöp bir skin. Git Elite Build falan al 2-3 ay sonra.

Satarsam 150 TL geliyor Steam cüzdanımdada bir miktar para var üstüne 100 TL gibi bir para ekleyip 250 TL'ye renkleri canlı olan bir skin alsam daha mantıklı olmaz mı? Elite Build'i eskiden kullanıyordum ama çok siyah geliyor ve pek sevmiyorum daha canlı renkleri olan ak arıyorum.

Satışa koydum 250 300 TL arasında ice coaled, kargaşa veya mavi laminant almayı düşünüyorum.

Satarsam 150 TL geliyor Steam cüzdanımdada bir miktar para var üstüne 100 TL gibi bir para ekleyip 250 TL'ye renkleri canlı olan bir skin alsam daha mantıklı olmaz mı? Elite Build'i eskiden kullanıyordum ama çok siyah geliyor ve pek sevmiyorum daha canlı renkleri olan ak arıyorum.

Satışa koydum 250 300 TL arasında ice coaled, kargaşa veya mavi laminant almayı düşünüyorum.
Biraz bekleyip öyle al. Skinler ucuzlayacak. O zaman alırsın. CS 2 için skinler çıkınca CS:GO skinleri ucuzlayacak.

Ak ice coaled görevde kullanılmış mi yoksa ak anubisin lejyonu görevde kullanılmış mı daha güzel durur hemen hemen aynı fiyattalar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı