4 416274 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 3.884 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer İstanbul 25 Nisan 2023 #1 Koleksiyon skini olması ve metalik durduğu için CS2'de güzel olabilir. Simsiyah yerine alternatif olarak düşünülebilir mi?
Koleksiyon skini olması ve metalik durduğu için CS2'de güzel olabilir. Simsiyah yerine alternatif olarak düşünülebilir mi?
Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.853 Makaleler 3 Çözümler 59 25 Nisan 2023 #2 Bence siyah olan hiçbir skin almayın. Pazar içerisinde de daha çok renkli skinlerin fiyatları artıyor ve göze daha çok hitap ediyor.
Bence siyah olan hiçbir skin almayın. Pazar içerisinde de daha çok renkli skinlerin fiyatları artıyor ve göze daha çok hitap ediyor.
ll.Mehmed Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 840 Çözümler 1 25 Nisan 2023 #3 416274 dedi: Koleksiyon skini olması ve metalik durduğu için CS2'de güzel olabilir. Simsiyah yerine alternatif olarak düşünülebilir mi? Genişletmek için tıkla... Bugün skin fiyatlarında aşırı bi düşüş var geri yükselirmi
416274 dedi: Koleksiyon skini olması ve metalik durduğu için CS2'de güzel olabilir. Simsiyah yerine alternatif olarak düşünülebilir mi? Genişletmek için tıkla... Bugün skin fiyatlarında aşırı bi düşüş var geri yükselirmi
4 416274 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 3.884 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer İstanbul 25 Nisan 2023 #4 Yukapian dedi: Bence siyah olan hiçbir skin almayın. Pazar içerisinde de daha çok renkli skinlerin fiyatları artıyor ve göze daha çok hitap ediyor. Genişletmek için tıkla... CS2'de nasıl görüneceği ve stickerler ile nasıl görüneceği önemli bence. Az detay olması benim için önemli, dikkat dağıtıyor. Ek olarakta bir hatıra koleksiyon skini, fiyatı illa ki artacaktır.
Yukapian dedi: Bence siyah olan hiçbir skin almayın. Pazar içerisinde de daha çok renkli skinlerin fiyatları artıyor ve göze daha çok hitap ediyor. Genişletmek için tıkla... CS2'de nasıl görüneceği ve stickerler ile nasıl görüneceği önemli bence. Az detay olması benim için önemli, dikkat dağıtıyor. Ek olarakta bir hatıra koleksiyon skini, fiyatı illa ki artacaktır.
Inarius Centipat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 1.062 Çözümler 2 25 Nisan 2023 #5 Bence simsiyah yerine alınabilir. Ben stickerlık silah sevmem kullanmak için almazdım. Ama yatırım yapacaksan paketi alsan daha iyi daha garanti olur. Silinen üye dedi: Bugün skin fiyatlarında aşırı bi düşüş var geri yükselirmi Genişletmek için tıkla... Yükselir ama anubis koleksiyonu biter bitmez operasyon gelmez ise. Cs2 geldiginde her skin yukselecek. Şuan skin alınacak en iyi zaman.
Bence simsiyah yerine alınabilir. Ben stickerlık silah sevmem kullanmak için almazdım. Ama yatırım yapacaksan paketi alsan daha iyi daha garanti olur. Silinen üye dedi: Bugün skin fiyatlarında aşırı bi düşüş var geri yükselirmi Genişletmek için tıkla... Yükselir ama anubis koleksiyonu biter bitmez operasyon gelmez ise. Cs2 geldiginde her skin yukselecek. Şuan skin alınacak en iyi zaman.