Peerless Assassin alabilirsin o zaman. AK400 fiyatina daha iyisi de var da 300 daha koyup daha iyisini al gec.Sınırsız.
Sınırsız.
Peerless Assassin alabilirsin o zaman. AK400 fiyatina daha iyisi de var da 300 daha koyup daha iyisini al gec.
Kasaniz nedir?
Onun için yeni konu acin hocam. Gamepower'ın içinde PSU bulunan hiçbir kasası alınmaz haberiniz olsun. Aceleye getirmeyin kasa ve güç kaynağını sonra başınız ağrır. Bekleyin konu açın.Kasam Gamepower Crimson guard ARGB Gaming ATX ama indirimde Lian Li LANCOOL II'ya da Gamepower Warcry Edge almayı düşünüyorum ne önerirsiniz?
Onun için yeni konu acin hocam. Gamepower'ın içinde PSU bulunan hiçbir kasası alınmaz haberiniz olsun. Aceleye getirmeyin kasa ve güç kaynağını sonra başınız ağrır. Bekleyin konu açın.
Elinizdeki kasa soyledigimiz sogutucuyu destekliyor. SE modelini alin.
Güc kaynaklari cok kalitesiz ve neredeyse canli bomba gibi cunku. Herhangi bir elektrik kesintisinde butun sistemi çöp edebilir yani anlayacaginiz.Gamepower kasa ve güç kaynakları neden başımı ağrıtsın ki?
Güc kaynaklari cok kalitesiz ve neredeyse canli bomba gibi cunku. Herhangi bir elektrik kesintisinde butun sistemi çöp edebilir yani anlayacaginiz.
Dostum ak400 zero dark plus ne kadara geliyor? Yaklaşık 1450-1500TL'ye geliyor.Anladım önerileriniz için teşekkürler fakat benim başta size söylediğim soğutucu Amazon da en çok satılan ürün olarak geçiyor ve sizin önerdiğiniz soğutucu ile benim önerdiğim soğutucu arasında epey fark var fiyat farkı olduğu kadar performans farkı da var mı? Para vermek sıkıntı değil ama gereksiz yere fazla para da vermek istemiyorum.
Dostum AK400 Zero Dark Plus ne kadara geliyor? Yaklaşık 1450-1500TL'ye geliyor.
Epey fiyat farkı derken?
Aralarında 50-100TL'nin çok daha fazla katı fark var. Alınmaz AK400 Zero Dark Plus.![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 6 x 6mm Isı Borulu 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Ürün sadece 1200TL. Siz vergisini hesaplamamışsınız.
Vergi yaklaşık 300TL.
Hele Prime'ınız yoksa Peerless'tan daha pahalıya gelir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.