AK400 Zero Dark Plus AMD Ryzen 5 5600 ile uyumlu mu?

AIbus

Hectopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar sorum yukarıdaki gibidir AMD Ryzen 5 5600 almayı düşünüyorum ve soğutucu olarak da bu kule tipi soğutucuyu almak istiyorum. Sizce uyumlu mudur?

Anakart: ASUS Prime B450M K

Son düzenleme:
Kasam Gamepower Crimson guard ARGB Gaming ATX ama indirimde Lian Li LANCOOL II'ya da Gamepower Warcry Edge almayı düşünüyorum ne önerirsiniz?
Onun için yeni konu acin hocam. Gamepower'ın içinde PSU bulunan hiçbir kasası alınmaz haberiniz olsun. Aceleye getirmeyin kasa ve güç kaynağını sonra başınız ağrır. Bekleyin konu açın.

Elinizdeki kasa soyledigimiz sogutucuyu destekliyor. SE modelini alin.

Onun için yeni konu acin hocam. Gamepower'ın içinde PSU bulunan hiçbir kasası alınmaz haberiniz olsun. Aceleye getirmeyin kasa ve güç kaynağını sonra başınız ağrır. Bekleyin konu açın.

Elinizdeki kasa soyledigimiz sogutucuyu destekliyor. SE modelini alin.

Gamepower kasa ve güç kaynakları neden başımı ağrıtsın ki?

Güc kaynaklari cok kalitesiz ve neredeyse canli bomba gibi cunku. Herhangi bir elektrik kesintisinde butun sistemi çöp edebilir yani anlayacaginiz.

Anladım önerileriniz için teşekkürler fakat benim başta size söylediğim soğutucu Amazon da en çok satılan ürün olarak geçiyor ve sizin önerdiğiniz soğutucu ile benim önerdiğim soğutucu arasında epey fark var fiyat farkı olduğu kadar performans farkı da var mı? Para vermek sıkıntı değil ama gereksiz yere fazla para da vermek istemiyorum.

Anladım önerileriniz için teşekkürler fakat benim başta size söylediğim soğutucu Amazon da en çok satılan ürün olarak geçiyor ve sizin önerdiğiniz soğutucu ile benim önerdiğim soğutucu arasında epey fark var fiyat farkı olduğu kadar performans farkı da var mı? Para vermek sıkıntı değil ama gereksiz yere fazla para da vermek istemiyorum.
Dostum ak400 zero dark plus ne kadara geliyor? Yaklaşık 1450-1500TL'ye geliyor.
Epey fiyat farkı derken?
Aralarında 50-100TL'nin çok daha fazla katı fark var. Alınmaz AK400 Zero Dark Plus.

Ürün sadece 1200TL. Siz vergisini hesaplamamışsınız.
Vergi yaklaşık 300TL.
Hele prime'ınız yoksa Peerless'tan daha pahalıya gelir.

Dostum AK400 Zero Dark Plus ne kadara geliyor? Yaklaşık 1450-1500TL'ye geliyor.
Epey fiyat farkı derken?
Aralarında 50-100TL'nin çok daha fazla katı fark var. Alınmaz AK400 Zero Dark Plus.

Ürün sadece 1200TL. Siz vergisini hesaplamamışsınız.
Vergi yaklaşık 300TL.
Hele Prime'ınız yoksa Peerless'tan daha pahalıya gelir.

Hocam sizin önerdiğiniz soğutucu TR de varmış zaten ben de Amazon'da öyle görünce gereksiz yere para vermeyeyim dedim kusura bakmayın iyi sosyaller.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı