Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi AK820 Pro vs Rampage KB-RX63 b-atom hangisini tercih etmeliyim fiyat konusu sıkıntı değil ikisinden birini alacağım hangisini önerirsiniz?
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi AK820 Pro vs Rampage KB-RX63 b-atom hangisini tercih etmeliyim fiyat konusu sıkıntı değil ikisinden birini alacağım hangisini önerirsiniz?
Valla aynı durumda olsam ben de büyük ihtimal arafta kalırdım. Ama ben biraz tez canlıyım iade edip 5108b alırdım. Arada çok az bi meblağ kalmış olmasa tereddüt etmezdim 5087bden. Karar senin.
Valla aynı durumda olsam ben de büyük ihtimal arafta kalırdım. Ama ben biraz tez canlıyım iade edip 5108b alırdım. Arada çok az bi meblağ kalmış olmasa tereddüt etmezdim 5087bden. Karar senin.
Valla abime de tam klavye lazımdı 5108B Plus'ı da sipariş etmeyi düşünüyorum Tactile switch kullanıyorum hem tam onluk . şuan 2si de elimde bulunsun diye. İndirim biterse 5087B Plus'ı satarım en kötü.
Vallahi abime de tam klavye lazımdı 5108b Plus'ı da sipariş etmeyi düşünüyorum tactile Switch kullanıyorum hem tam onluk . Şu an 2'si de elimde bulunsun diye. İndirim biterse 5087b Plus'ı satarım en kötü.
Yeni yeni böyle klavyelere merak salıyorum. Hep eski ve kötü mekanik klavye kullandığım için biraz zor olacaktır karşılaştırma.
Ben az çok farkı biliyorum da yeni merak salan ya da yeni klavye alacak ama tereddütte kalan çok insan var. Daha önce MSI steelseris Logitech vs. kullandım fakat Custom veya Akko, Ajazz, epomaker gibi markaların üst segment denilecek klavyelerinin tadına bakamadım. Merak ediyorum ben de.