Akakçe'den bana yeni güvenilir mi?

Kod6007

Hectopat
Daha fazla  

Bu siteden ekran satın alacağım ama güvenilir mi değil mi bilmiyorum. Akakçe'den bana yeni diyor. Akakçe yıllardır faaliyet gösteren bir şirket ama site fake olabilir mi acaba güvenemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu siteden ekran satın alacağım ama güvenilir mi değil mi bilmiyorum. Akakçe'den bana yeni diyor. Akakçe yıllardır faaliyet gösteren bir şirket ama site fake olabilir mi acaba güvenemedim.
1708372893530.png

Akakçe'nin ortağı olduğu yazıyor ama güvenilir mi bilmem.

Akakçe iştiraki olduğu için güvenilir diyebiliriz, bazı ürünlerde outlet ibaresi var. Bu belirtiliyor zaten. Diğer ürünlerinde trendyol ve hepsiburada ki gibi farklı satıcıları olabiliyor. Önemli olan size satış sonrasında nasıl hizmet verdikleri. Belirtilene göre paramgüvende olayı var yani bir ürünü satın aldığınızda elinize ürün ulaşıp ürünün istediğiniz gibi çıktığını onaylayana kadar para bekletiliyor.

Nesi anlaşılmıyor acaba ha sen diyorsan ben dolandırılmaya açığım alışığım diye o zaman git her yerden alışveriş yap her yere tüm bilgilerini ver ondan sonra gör bakalım 1 saat bile geçmeden nasıl ocağına incir ağacı dikiyorlar.

Çok yanlış düşünüyorsun bu tarz sitelerde güvenli havuz veya para havuzu diye bir sistem var sen onay vermediğin sürece paran satıcıya gitmiyor.

Çok yanlış düşünüyorsun bu tarz sitelerde güvenli havuz veya para havuzu diye bir sistem var sen onay vermediğin sürece paran satıcıya gitmiyor.

O kadar bilgisiz ve bilinçsiz bir milletiz ki hiçbir şeyi bilmiyoruz haberleri izliyorsan veya azıcık bilgin varsa her şeyin sahtesini yaptıklarını bilirsin adamlar sahte site bile yapıyor dolandırmak için.

O kadar bilgisiz ve bilinçsiz bir milletiz ki hiçbir şeyi bilmiyoruz haberleri izliyorsan veya azıcık bilgin varsa her şeyin sahtesini yaptıklarını bilirsin adamlar sahte site bile yapıyor dolandırmak için.

Merak etme bu işi çok iyi biliyorum ve pandemi döneminde PS4'üm için cdli oyun almıştım ve bana uygulama (ya GittiGidiyor'ya da Hepsiburada) üzerinden bildirim geldi ürün elinize ulaştıysa satışı onaylayın diye baktım ki ürünün parası hala güvenli havuzda ben onaylayınca satıcının eline geçti.

Ha bu arada dolandırıldım hem de Amazon tarafından 2022 yılının ekim sonunda doğru SSD aldım kutu boş çıktı 2 haftalık uğraşlar sonucunda paramı geri almıştım.

Merak etme bu işi çok iyi biliyorum ve pandemi döneminde PS4'üm için cdli oyun almıştım ve bana uygulama (ya GittiGidiyor'ya da Hepsiburada) üzerinden bildirim geldi ürün elinize ulaştıysa satışı onaylayın diye baktım ki ürünün parası hala güvenli havuzda ben onaylayınca satıcının eline geçti.

Ha bu arada dolandırıldım hem de Amazon tarafından 2022 yılının ekim sonunda doğru SSD aldım kutu boş çıktı 2 haftalık uğraşlar sonucunda paramı geri almıştım.

İlk önce geçmiş olsun diyorum ama Türk insanı olarak bu gibi şeylere çok dikkat etmemiz lazım para kolay kazanılmıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı