KeremK58
Hectopat
Daha fazla
Bugün bir bilgisayarcıdan 3 adet RGB fan aldım ( Molex ) şöyle bir sorunum var fanları taktığım zaman son hızda dönüyor ve aşırı ses yapıyor.
www.trendyol.com
Bende şöyle bir ürün buldum. Fanın anakarta takılan kısmını bu kabloya takınca düşük modda çalışıyor ondan yana sorun yok.
Şöyle ki; bu ürünü kullandığım zaman fanın LED'i yanmama ihtimali de var, çünkü anakarta takılan 3 pin ile çalışacak.
Başka bir sorum daha, bu fanları başka hangi yöntemlerle düşük modda kullanabilirim? Çünkü aşırı hızlı dönüyor ve çok rahatsız ediyor.
Beni aydınlatırsanız sevinirim.

Akasa AK-CB001 FAN ÇOKLAYICI. 4X3-PİN HIZ DÜŞÜRME ÖZELLİKLİ FAN ÇOKLAYICI Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Akasa AK-CB001 FAN ÇOKLAYICI. 4X3-PİN HIZ DÜŞÜRME ÖZELLİKLİ FAN ÇOKLAYICI yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Bende şöyle bir ürün buldum. Fanın anakarta takılan kısmını bu kabloya takınca düşük modda çalışıyor ondan yana sorun yok.
Şöyle ki; bu ürünü kullandığım zaman fanın LED'i yanmama ihtimali de var, çünkü anakarta takılan 3 pin ile çalışacak.
Başka bir sorum daha, bu fanları başka hangi yöntemlerle düşük modda kullanabilirim? Çünkü aşırı hızlı dönüyor ve çok rahatsız ediyor.
Beni aydınlatırsanız sevinirim.