Akasa Venom A10 Sıvı Soğutma Su Sesi Sorunu

ultraslan_34

Decapat
Katılım
27 Kasım 2018
Mesajlar
1
Akasa Venom A10 soğutucu kullanıyordum pompa arızası yaptı. Teknobiyotik firmasına gönderdim yerine değişim ürünü diye bir ürün gönderdim. Bu ürünün montajını yaptım fakat bu seferde sürekli bir su sesi geliyor. Normal bir ses değil aralıklarla şırıl şırıl yapıyor sanki su bir yerde sıkışıyor veya hava sıkışıyor akış pürüzsüz gerçekleşmiyor. Bu problemin sebebi nedir acaba? Ürünü tekrar sök tekrar gönder kargo vs. bıktım uğraşmaktan. Bu sistemden soğudum iyice. Bunun bir çözümü var mıdır hava çıkarma vs. gibi yoksa bu bir ürün problemi mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende borusu açılmaya başlamış olan sıvı soğutmamı garanti kapsamında yenisiyle değiştirdim. Aynen konudaki gibi ara sıra su akma sesi gibi bir ses geliyor motordan. Fakat akışda bir sorun olduğunu sanmıyorum çünkü sıcaklık değerleri öncekinden daha iyi.(Önceki soğutmayı 2 yıl kullanmıştım.)
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı