Akasa Venom A20 Intel sistem montaj

serkanuğuruyar

Hectopat
Katılım
16 Ağustos 2016
Mesajlar
5
Yer
bursa
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
memur
Merhaba arkadaşlar,
Akasa Venom A20 işlemci soğutucu aldım, kurulum için kullanım kılavuzunu incelerken, kurulumu anlatan resimlerde Intel ve AMD için arka plakadan farklı ön clips kullandıklarını gördüm, kutu içeriğinde AMD için olan bu ön clips mevcut, Intel için olan yok, internette pek bir bilgi yok fakat satışını yapan sitelerde kutu içeriği resimlerini incelediğimde sadece AMD için olan ön clips gözüküyor. Arka plakaya benziyor bir tarafı açık vida delikleri olan bir clips. Bu parça olmadan kurulum yapılabilir mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
 
Corsair H100i v2 modelde de benzer bir dalgınlığı yaşamıştım. Kutu içeriğinde Intel klips yoktu çünkü zaten pompa üstünde takılıydı. Aynı durum sizde de geçerli olabilir. AMD klipsleri genelde H harfine benzer dikdörtgen şeklinde olur, Intel ise kare şeklinde olur. Yani internetteki soğutucu görsellerinde bulunan kare dört ucunda da vida deliği bulunan parçanın Intel klipsi olması gerek.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı