el11even Kilopat Katılım 6 Temmuz 2017 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2017 #1 Merhaba arkadaşlar, işlemci olarak Ryzen 3 1300x işlemci kullanacağım ve overclock yapmak istiyorum. İki soğutucu arasında kaldım, sizlerden yardım istiyorum. Cevaplarsanız sevinirim. Akasa Venom Atto Intel/AMD Uyumlu İşlemci Soğutucusu Akasa Venom Pico Intel/AMD Uyumlu işlemci Soğutucu Son düzenleyen: Moderatör: 16 Kasım 2017
Merhaba arkadaşlar, işlemci olarak Ryzen 3 1300x işlemci kullanacağım ve overclock yapmak istiyorum. İki soğutucu arasında kaldım, sizlerden yardım istiyorum. Cevaplarsanız sevinirim. Akasa Venom Atto Intel/AMD Uyumlu İşlemci Soğutucusu Akasa Venom Pico Intel/AMD Uyumlu işlemci Soğutucu
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.683 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 16 Kasım 2017 #2 Akasa Venom Pico ses ve hava akışı olarak daha iyi bir model. Pico tercih etmelisin.
1 114187 Kilopat Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 1.326 Çözümler 8 16 Kasım 2017 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Pico derim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Pico derim.
G4560 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Şubat 2017 Mesajlar 1.604 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2017 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu model de güzele benziyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu model de güzele benziyor.
el11even Kilopat Katılım 6 Temmuz 2017 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2017 #5 Cevaplarınız için teşekkür ederim iyi akşamlar.