partalcı Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2024 #1 Arkadaşlar bu fanlarin emiş gücü değerleri diğer fanlardan daha fazla olduğu yazıyor. Kasada görüntü önemli değil benim için performans önemli. Bu fanlari bilen duyan var mı? Kullanmayı düşünüyorum.
Arkadaşlar bu fanlarin emiş gücü değerleri diğer fanlardan daha fazla olduğu yazıyor. Kasada görüntü önemli değil benim için performans önemli. Bu fanlari bilen duyan var mı? Kullanmayı düşünüyorum.
nuwwanda Kilopat Katılım 31 Ocak 2018 Mesajlar 358 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2024 #2 14 cm olan modeli var bende 2 adet. Çok iyi bir fan kesinlikle alınır.
partalcı Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2024 #3 nuwwanda dedi: 14 cm olan modeli var bende 2 adet. Çok iyi bir fan kesinlikle alınır. Genişletmek için tıkla... Sarı rengi güzel değil acaba alıp siyah sprey boya ile boyasam sürtünme yüzeyi yaratır miyim? Bu sefer sürtünmeden kaynaklı ses falan.
nuwwanda dedi: 14 cm olan modeli var bende 2 adet. Çok iyi bir fan kesinlikle alınır. Genişletmek için tıkla... Sarı rengi güzel değil acaba alıp siyah sprey boya ile boyasam sürtünme yüzeyi yaratır miyim? Bu sefer sürtünmeden kaynaklı ses falan.
nuwwanda Kilopat Katılım 31 Ocak 2018 Mesajlar 358 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2024 #4 Yok hocam spray boya ile boya herhangi bir sıkıntı yaşamazsın.