Akbank alışveriş kredisinde "Kredi başvurunuza olumlu yanıt verilememiştir" hatası

Sirius0

Yoctopat
Katılım
11 Ağustos 2022
Mesajlar
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Hepsiburada üzerinden, Akbank alışveriş kredisi seçeneğiyle yapmaya çalıştığım bir alışverişte Akbank sürekli hata veriyor. "Kredi başvurunuza olumlu yanıt verilememiştir" hatasıyla karşılaşıyorum. Hem Akbank hem de Hepsiburada müşteri temsilcilerini de defalarca aradım ancak ikisi de sorumluluğu birbirine atıp duruyor. Bu sorunu daha önce yaşayıp çözen varsa nasıl çözdüğü konusunda bilgilendirebilir mi?
 
Banka, kredi başvurunuzu olumlu değerlendirmek zorunda değil. Kredi notunuz ve ödeme performansınız iyi mi? Kredi kartınızı düzenli kullandıktan sonra tekrardan başvuru yapabilirsiniz.
Bankayla herhangi bir sorunum yok. Kredi notum felan gayet iyi. Düzenli kullanmıyorum sadece. Müşteri hizmetleri bile çözecek bir yol bulamayınca en sonunda sorun Hepsiburada kaynaklı olabilir diyerek elinden bir şey gelmediğini belirtti. Bunun sistemsel bir sorun olduğunu düşünüyorum. Banka kredi vermek zorunda değil cümlesini 4 defa aramama rağmen hiçbir temsilci söylemedi. Ayrıca Akbank kendi sisteminde kredi başvurusunu kabul etmiş gözüküyor. Ancak alışveriş yapmaya kalktığımda hata veriyor.

Maaş bordronuz düşük ise kredi vermek zorunda değiller.
Maaş konusunda herhangi bir sıkıntım yok. Limiti yüksek bir kart kullanıyorum zaten.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı