Proximity Decapat Katılım 15 Aralık 2022 Mesajlar 281 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #1 56153 dedi: Fiyatı çok uygun. Akbank kartımla alınca %50 indirim de yaptı. Genişletmek için tıkla... Ben de Akbank kullanıyorum nasıl çalışıyor bu indirim sistemi, öğrenci olmak vs. gibi koşullar var mı; bilgi verebilir misin? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Şubat 2025
56153 dedi: Fiyatı çok uygun. Akbank kartımla alınca %50 indirim de yaptı. Genişletmek için tıkla... Ben de Akbank kullanıyorum nasıl çalışıyor bu indirim sistemi, öğrenci olmak vs. gibi koşullar var mı; bilgi verebilir misin?
Tearz Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 4.608 Çözümler 20 15 Şubat 2025 #2 Proximity dedi: Ben de Akbank kullanıyorum nasıl çalışıyor bu indirim sistemi, öğrenci olmak vs. gibi koşullar var mı; bilgi verebilir misin? Genişletmek için tıkla... Akbanklı olmanız yetmez. Kampanyalar bölümünde size özel fırsatlar tarzı bir bölüm vardı. Orada bu kampanya olursa %50 olarak maksimum 250 TL geri ödeme yapıyor. Eğer yoksa yararlanamazsınız. Artı 0 Eksi
Proximity dedi: Ben de Akbank kullanıyorum nasıl çalışıyor bu indirim sistemi, öğrenci olmak vs. gibi koşullar var mı; bilgi verebilir misin? Genişletmek için tıkla... Akbanklı olmanız yetmez. Kampanyalar bölümünde size özel fırsatlar tarzı bir bölüm vardı. Orada bu kampanya olursa %50 olarak maksimum 250 TL geri ödeme yapıyor. Eğer yoksa yararlanamazsınız.