SemihOzdogdu
Kilopat
Dostlar merhaba. Akbank banka kartımda 120 TL Chip-Para var. Bu chip-parayi nakite çevirmek istiyorum. Nasıl çevirebilirim? Forumları vs okudum ancak bulamadım.
Chip parayı nakite çeviremezsin fakat mobil uygulamada chip-para ile öde seçeneği olması lazım. Daha önce yaptığın harcamalardan chip para ile ödemeye uygun olan varsa oradan ödeyip yaptığın tutarı geri nakit alabilirsin.
Kredi kartın varsa daha kolay hallersin. Normal harcama yaparsın sonra chip para ile kapatırsın borcu.
Evet onu biliyorum hocam. Ancak Akbank'ta kredi kartım yok. Mesela Hepsiburada'dan chip para tutarı kadar bir eşya alıp iade etsem, iade chip para olarak mı gelir nakit olarak mı?
2000-3000 falan olursa chip para ile altın alıp satabilirsin. Aradaki ücretler ne kadar bilmiyorumçDostlar merhaba. Akbank banka kartımda 120 TL Chip-Para var. Bu chip-parayi nakite çevirmek istiyorum. Nasıl çevirebilirim? Forumları vs okudum ancak bulamadım.
2000-3000 falan olursa chip para ile altın alıp satabilirsin. Aradaki ücretler ne kadar bilmiyorumç.
Ama üniversite öğrencisi değilse vermiyorlar çoğu zaman.Kredi kartı alır 1 yıl ücretsiz zaten aidat kullanır kapatır.
Kredi kartı alır 1 yıl ücretsiz zaten aidat kullanır kapatır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.