Herkese selamlar.
Yaklaşık 1 saat önce AKBANK'dan bir sms aldım. SMS'de:
"Akbank kartınız güvenliğiniz için geçici olarak kullanıma kapatılmıştır." mesajı aldım.
Daha sonrasında "+90 262 686 60 60" telefon numarasından bir arama aldım. Akbank kartımdan "Donation" adı altında 9 TL bir işlem gerçekleştirilmeye çalışıldığını ve benim haberimin olup olmadığını sordu. Benim ise bundan haberim yok.
İlk önce 0 TL'lik bir işlem denemişler ve ardından 9 TL'lik bir işlem denemişler. Hangi firma olduğunu bilmiyorum, tek söyledikleri "Donation" adı altında olduğu.
- Ne olduğu belirsiz sitelere kart bilgilerimi girmedim.
- Şifrelerim güçlü.
- Bilgisayarımda virüs olmadığına %100 eminim.
- 2 saat önce bilgisayarıma format attım. İşlem 1 saat önce gerçekleşmiş.
- Diğer hesaplarımda herhangi bir olağandışı hareket yok.
Kartım kullanıma kapatıldı ve yeni bir kart oluşturulup bana gönderilecekmiş.
Şimdi yapmam gereken bir şey var mı? Kart bilgileri deneme yanılma yoluyla bulunabilir mi? "Donation" adı altında 9TL'lik bir işlem hiç gördünüz mü? Buna benzer bir olay yaşadınız mı?
Yaklaşık 1 saat önce AKBANK'dan bir sms aldım. SMS'de:
"Akbank kartınız güvenliğiniz için geçici olarak kullanıma kapatılmıştır." mesajı aldım.
Daha sonrasında "+90 262 686 60 60" telefon numarasından bir arama aldım. Akbank kartımdan "Donation" adı altında 9 TL bir işlem gerçekleştirilmeye çalışıldığını ve benim haberimin olup olmadığını sordu. Benim ise bundan haberim yok.
İlk önce 0 TL'lik bir işlem denemişler ve ardından 9 TL'lik bir işlem denemişler. Hangi firma olduğunu bilmiyorum, tek söyledikleri "Donation" adı altında olduğu.
- Ne olduğu belirsiz sitelere kart bilgilerimi girmedim.
- Şifrelerim güçlü.
- Bilgisayarımda virüs olmadığına %100 eminim.
- 2 saat önce bilgisayarıma format attım. İşlem 1 saat önce gerçekleşmiş.
- Diğer hesaplarımda herhangi bir olağandışı hareket yok.
Kartım kullanıma kapatıldı ve yeni bir kart oluşturulup bana gönderilecekmiş.
Şimdi yapmam gereken bir şey var mı? Kart bilgileri deneme yanılma yoluyla bulunabilir mi? "Donation" adı altında 9TL'lik bir işlem hiç gördünüz mü? Buna benzer bir olay yaşadınız mı?