Akbank kartım bloke oldu

Zeade

Hectopat
Daha fazla  
Akbank kartım bloke oldu. Müşterici temsilcisini aradığımda böyle biri bulunmadı, şubeye git diyor. Şubeye gidecegim fakat korkuyorum, yanıma ne götürmem lazım, ne gibi soru sorarlar çünkü ben kapattırdım kartı pişman oldum. İçinde de para kaldı, kartım çalınmadı bir şey olmadı, ne yapmam lazım?

Akbank kartım bloke oldu. Müşterici temsilcisini aradığımda böyle biri bulunmadı, şubeye git diyor. Şubeye gidecegim fakat korkuyorum, yanıma ne götürmem lazım, ne gibi soru sorarlar çünkü ben kapattırdım kartı pişman oldum. İçinde de para kaldı, kartım çalınmadı bir şey olmadı, ne yapmam lazım?

İllegal bir şey yapmadıysan korkmana gerek yok anksiyeten varsa orası farklı.

Yaşınız kaç ?
17 yaşım

İllegal bir şey yapmadıysan korkmana gerek yok anksiyeten varsa orası farklı.
İllegal aktivite yapmadıysan neyinden korkuyorsun.
illegal birşey yapmadımda orada bana sorarsa niye kapattırdın bende bilmiyorum niye kapattırdıgımı ona ne diyecegimi bilmiyorum içinde para kaldı kartın yoksa hiç açtırmazdım kartta çalınmadığı için

Sana niye kapattın diye sormazlar olaki sordular kartı kaybetmiştim dersin. Zaten para kartta değil hesapta durur. Müşteri hizmetlerine 18 yaş altı olduğun için bağlanamazsın. Aynı şekilde banka şubesine veliniz olmadan giderseniz yine işlem yapamazsınız. Sizinle birlikte velinizinde gitmesi gerekir. İyi sosyaller.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı