Banka/Kart Akbank müşterilerine her ay 1000 TL harcamaya 300 TL chippara

Katılım
28 Şubat 2020
Mesajlar
11.105
Makaleler
3
Çözümler
153
Yer
Adana
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Az önce babama bildirim geldi kampanyayı yaptık. Akbanklılar 9 ay boyunca, her ay 1000TL harcamaya tek seferlik 300TL'lik chip-para veriyor. İlk harcama yaptığınız zaman 300TL chip-parayı alabiliyorsunuz. Eğer her ay harcama yapmazsanız borç olarak size yansıyor.
 
Kişiye özel kampanyalardan bu. Harcaması düşük kişilere farklı limitlerde sunulan tekliflerden biri. Birine 500 TL derken, başka birine 10000 TL harca diyebiliyor. Hatta kartta düzenli olarak alışveriş varsa hiç gelmeyebiliyor bile bu teklifler.
Kişiye özel değil diye biliyorum. Çünkü akbankın sayfasında bir link vardı, orada yazıyor diye hatırlıyorum.
 
Uygulamada tam olarak nerede bulunuyor? Kampanyalar kısmında bulamadım da?
Jüzdan ya da Akbank Mobil'de bulunmuyor. SMS ile 6665'e bir SMS atıyordunuz.

Bağlantı bulursanız atar mısınız? Kampanya çok iyi çünkü.
Bağlantıyı nedense bulamadım. Derken bağlantıyı buldum mesajı kopyalayıp geldim. Degerli Akbankli, kredi kartiniz ile 9 ay boyunca her ay 1000 TL harcayarak aninda size ozel 300 TL chip-para kazanabilirsiniz. Harcama hedefinizi gerceklestiremediginiz her ay en fazla 33.33TL chip-paranizin geri alinacagini, yeterli chip-paraniz olmamasi halinde ilgili tutarin hesabiniza borc olarak yansiyacagini bilmenizi isteriz. Katilmak icin hemen ONAY MART300 yazip 6665'e gonderebilirsiniz. Detayli bilgi icin: Akbank Taahhüt Kampanyası Ucretsiz SMS almak istemiyorsaniz 'smsistemiyorum' yazip 8885'e gonderebilirsiniz. Iyi gunler dileriz.

Link budur Akbank Taahhüt Kampanyası

Sanırım kişiye özel ve kredi kartı olması gerek.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı