ixquery Decapat Katılım 2 Ekim 2023 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2024 #1 25 dk önce para aktarımı yaptım hala gelmedi.
mhmtkcbs Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.562 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2024 #2 EFT yaptıysanız Pazartesiye kalmış olabilir. FAST ile mi gönderdiniz EFT ile mi?
E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.768 Makaleler 4 Çözümler 10 31 Mart 2024 #3 ixquery dedi: 25 dk önce para aktarımı yaptım hala gelmedi. Genişletmek için tıkla... Papara kullansaydınız Fast ile direk gelirdi, ama EFT ile pazartesiye kalmıştır. İninalde Fast yok diye biliyorum.
ixquery dedi: 25 dk önce para aktarımı yaptım hala gelmedi. Genişletmek için tıkla... Papara kullansaydınız Fast ile direk gelirdi, ama EFT ile pazartesiye kalmıştır. İninalde Fast yok diye biliyorum.
ixquery Decapat Katılım 2 Ekim 2023 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2024 #4 mhmtkcbs dedi: EFT yaptıysanız Pazartesiye kalmış olabilir. FAST ile mi gönderdiniz EFT ile mi? Genişletmek için tıkla... eft ile
mhmtkcbs dedi: EFT yaptıysanız Pazartesiye kalmış olabilir. FAST ile mi gönderdiniz EFT ile mi? Genişletmek için tıkla... eft ile
Rowaulf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 4.794 Makaleler 8 Çözümler 57 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500, B450M-K, RTX 3050, 8+8 3000Mhz 16GB RAM, Corsair K60 RGB Pro Low Profile klavye, Redmi Note 13 Pro telefon. Cinsiyet Erkek 31 Mart 2024 #5 ixquery dedi: eft ile Genişletmek için tıkla... pazartesiye kalmıştır hocam. şahsi tavsiyem paparaya geçin şu devirde en iyisi papara. fast ile 1 saniyede para gönderiyor. Sponsorluk almadım
ixquery dedi: eft ile Genişletmek için tıkla... pazartesiye kalmıştır hocam. şahsi tavsiyem paparaya geçin şu devirde en iyisi papara. fast ile 1 saniyede para gönderiyor. Sponsorluk almadım
mhmtkcbs Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.562 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2024 #6 ixquery dedi: eft ile Genişletmek için tıkla... Eft ise pazartesi geçer hesaba. emirhannk dedi: Papara kullansaydınız Fast ile direk gelirdi, ama EFT ile pazartesiye kalmıştır. İninalde Fast yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ininal ile alakası yok Akbanktan gönderirken EFT seçmiş, FAST seçmeliydi.
ixquery dedi: eft ile Genişletmek için tıkla... Eft ise pazartesi geçer hesaba. emirhannk dedi: Papara kullansaydınız Fast ile direk gelirdi, ama EFT ile pazartesiye kalmıştır. İninalde Fast yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ininal ile alakası yok Akbanktan gönderirken EFT seçmiş, FAST seçmeliydi.
ixquery Decapat Katılım 2 Ekim 2023 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2024 #7 mhmtkcbs dedi: EFT ise pazartesi geçer hesaba. Ininal ile alakası yok Akbank'tan gönderirken EFT seçmiş, Fast seçmeliydi. Genişletmek için tıkla... Fast diye bir seçenek yoktu EFT vardı sadece
mhmtkcbs dedi: EFT ise pazartesi geçer hesaba. Ininal ile alakası yok Akbank'tan gönderirken EFT seçmiş, Fast seçmeliydi. Genişletmek için tıkla... Fast diye bir seçenek yoktu EFT vardı sadece
mhmtkcbs Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.562 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2024 #8 Para transferi sekmesinde FAST bölümü olması lazım yok mu?