Akdeniz Üniversitesi Halkla İlişkiler vs Pamukkale Üniversitesi İşletme

kerem325

Hectopat
Akdeniz Üniversitesi Halkla İlişkiler vs Pamukkale Üniversitesi İşletme.

Arkadaşlar ikisi de ana fakültelerde. Siz olsaniz hangisini tercih ederdiniz?

Akdeniz Üniversitesi halkla ilişkiler vs Pamukkale Üniversitesi işletme.

Arkadaşlar ikisi de ana fakültelerde. Siz olsaniz hangisini tercih ederdiniz?

Hocam kendi fikrimce söylüyorum işletme zaten çok fazla mezun veren bir bölüm Pamukkale üniversitesinde okuyup işletme okursanız iş konusunda sıkıntı yaşıyabilirsiniz ama Akdeniz Üniversitesi yine de kötü de değil çok iyi de değil ben olsam halkla ilişkiler okurdum iş bulma imkanıda daha çok olabilir.

Hocam kendi fikrimce söylüyorum işletme zaten çok fazla mezun veren bir bölüm Pamukkale üniversitesinde okuyup işletme okursanız iş konusunda sıkıntı yaşıyabilirsiniz ama Akdeniz Üniversitesi yine de kötü de değil çok iyi de değil ben olsam halkla ilişkiler okurdum iş bulma imkanıda daha çok olabilir.
Ben de aynı şekilde düşünüyorum zaten akdeniz üniversitesinin kampüsü de güzel üniversite hayatı daha güzel olur

Merhaba @kerem325. Pamukkale Üniversitesi İşletme bölümünün kamu sektöründeki iş imkânı biraz daha fazla diye düşünüyorum ama Akdeniz Üniversitesi daha iyi bir üniversite, Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü zevkli görünüyor, ve Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünün de kamu sektöründe iş imkânları var diye biliyorum. Tercih yaptınız mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı