Akilli bileklik tavsiyesi

felina1907

Hectopat
Benim aklımda Xiaomi Mi Band 5 ve Honor Band 5 var. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Ya da başka bir öneriniz var mı?

Yüzde yüz şarjınız olduğu zaman 15 20 gün gider. Hatta daha fazla bile olabilir.

Ben alacak olsam(ki önümüzdeki ay almayı düşünüyorum) Mi Band 5 alırdım. Tasarım olarak ve özellik olarak gayet tatmin ediyor. Fiyatı da 250 TL civarlarında makul sayılabilir. Birde 2 gün önce TR dil desteği de geldi. Daha ne olsun.

1 Yıldır Mi Band 4 kullanıyorum ve şu an akıllı bir bileklik alacak olsam tercihim yine Xiaomi olurdu. Mi Band 5 alırdım.

Honor Band 5 almayı düşünüyordum ama Huawei cihazlar dışında Huawei Health mobil uygulaması bozukmuş çalışmıyormuş yorumları var. Bu sorunu yaşayanlar var mı? Arkadaşımın Samsung Galaxy S10e (Android 10) telefonuna saat bağlanmaz oldu. Güncellemeniz gerekiyor uyarısı var. Google Play Store üzerindeki yorumlara baktım çoğu kişide bu sorun var.

Mi Band 5 al bence uygulamasının hiçbir hatasını görmedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…