Akıllı IoT Kombi Önerisi

Bunun yerine IoT destekli termostatları düşünür müsünüz?
Bu şekilde işi daha ucuza halledebilirsiniz diye düşünüyorum. Biraz zorlarsanız kendiniz bile IoT proje yapabilirsiniz. Bunda da kullanılacak malzemenin kalitesi falan iyi olmalı güvenlik için.

Mevcut evde E.C.A. Var. Suyu bir soğuk bir sıcak verip beni kanser ediyor. Tövbeliyim, yeni evime sokmam.

Hmm.
  • Akıllı oda termostatı vasıtasıyla iOS ve Android uygulamaları ile internet üzerinden kontrol
Düşünebilirim belki bunu ama bilemiyorum. Viessmann beklentilerimi karşılamazsa belki.

Biraz daha araştırdım ve şu ürünleri buldum:

• Worcester Bosch 4000 > Ülkemizde satılmıyor maalesef.
  • Viessmann Vitodens 050-W

Buderus var galiba biz 2 ay önce takdırdık adam bir aparat varmış onu duvara monteliyormuşuz ve telefondan kontrol edebiliyormuşuz. Biz almadık ama bulabilrsem atarım buraya.

Buderus var galiba biz 2 ay önce takdırdık adam bir aparat varmış onu duvara monteliyormuşuz ve telefondan kontrol edebiliyormuşuz. Biz almadık ama bulabilrsem atarım buraya.

Akıllı oda termostatı hocam onlar zaten.

Viessmann'ın uygulamaları Ocak ayında güncellenmiş ve yüksek puan almış. Güven verdi açıkçası.

E.C.A.'ya bakalım bir de.

Confeo modeli var. Daha önce başka arızalardan teknik servsi geldi ama bu sorun sanırım hala devam diyor.

Bizde içindeki motoru yanlış taktıkları için o sıkıntı vardı, servis gelip düzelttiğinde o sıkıntı düzelmişti. Belki sizde de aynı neden olabilir?

Viessmann'ın uygulamaları ocak ayında güncellenmiş ve yüksek puan almış. Güven verdi açıkçası.

E.C.a.'ya bakalım bir de.

Ben doğrudan akıllı modelini kullanmıyorum, başka bir viesssman modelini kullanıyorum ve bana ısınma veya sıcak su konusunda problem yaratmadı. Kombi alındıktan sonra markayı araştırınca gördüm böyle modelleri olduğunu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı