Akıllı saat önerisi

THEmito

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi günler bütçede bir sıkıntı yok yaşlı dedem ve nenem var, daha önce internette görmüştüm işte tansiyon ölçen işte yaşlı oldukları için düşünce falan işte haber veren alarm olan böyle telefon olmadan birini arayabilen konuşabilen ve arama kabul edip reddetme özelliği olan gibi, akıllı saatten anlayan anlamayan öneri yaparsaniz sevinirim hani illa tansiyon ölçmesine gerek te yok ama olsa iyi olur şimdiden teşekkürler.

Tansiyon için Huawei Samsung ve Apple'ın son saatleri en iyisi, ancak şöyle bir şey var, bu saatlerin her akşam şarja takılması lazım çünkü çok hızlı bitiyor, ve saatler belki ağır gelebilir, benim Watch 5'i dedeme takınca ağır gelmişti sevmemişti.

Hangi telefonu kullanıyorlar.

Samsung Galaxy A21s.

Tansiyon için Huawei Samsung ve Apple'ın son saatleri en iyisi, ancak şöyle bir şey var, bu saatlerin her akşam şarja takılması lazım çünkü çok hızlı bitiyor, ve saatler belki ağır gelebilir, benim Watch 5'i dedeme takınca ağır gelmişti sevmemişti.

Hocam vallahi şarj konusunda çok bir sorun yaşamazlar dedem zaten ağır saat takan birisi sorun olmaz da biz şehir dışındayız huzurevi falan da istemiyorlar telefon falan çaldımı yetişemiyorlar da tam ondan dolayı gene de teşekkür ederim peki böyle spesifik olarak birkaç model önerme şansınız var mı?

Samsung Galaxy A21s.

Hocam vallahi şarj konusunda çok bir sorun yaşamazlar dedem zaten ağır saat takan birisi sorun olmaz da biz şehir dışındayız huzurevi falan da istemiyorlar telefon falan çaldımı yetişemiyorlar da tam ondan dolayı gene de teşekkür ederim peki böyle spesifik olarak birkaç model önerme şansınız var mı?

Samsung kullanıyorlarsa Samsung saat almanız en iyisi olur, ama tavsiyem asla 40mm almamanız çünkü gerçekten benim bile zor görebildiğim ekranı oluyorlar, ve şarjı çok daha çabuk bitiyor, Watch 6 classic gümüş alabilirsin, deden öyle klasik saat seviyorsa çok yadırgamaz hem de pili daha uzun gider.

Yeni konular

Geri
Yukarı