Akıllı tahtada +18 içerik açmanın suçu nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anlamadım sen okula ne için gidiyorsun pardon? Bu nasıl bir durum o tahta senin eğitimin için bir de yüzsüzce tam o anda kapattım diyorsun.
Bir de utanmadan soruyor, konu açıyor Çok ilginç

Disipline gidersin fesatlarlarsa sağlam bir azar da yersin bence ama okuldan atılma falan olmaz önceden vukuatların yoksa.

Bence de hocam bizim okulda bazen açıyolardı hoca yakaladı ve tutanak tutular okuldan atılma bir tık zor gibi herhangi bir şikayet yoksa başkasından.

Kardeşim, bunun savunulacak bir tarafı yok, neyin kafasındasınız bilmiyorum ama biraz mantıklı düşünün lütfen. Herkesi kendinizle karıştırmayın.
O da haklı ama. Bunu diyenler de çok temiz kalpli insanlar değil.
Sorun p*rno açmak değil, sorun p*rnoyu akıllı tahtada açmak.

Kardeşim, bunun savunulacak bir tarafı yok, neyin kafasındasınız bilmiyorum ama biraz mantıklı düşünün lütfen. Herkesi kendinizle karıştırmayın.
Dostum çocuk bu yeterince zaten cezasını almış, üzerine pişman olmuş üzerini de yeterince herkesten laf yemiş. Hala daha fazla bakı kurmanın anlamı yok bu çocuğu daha iyi bir insan haline getirmeyecek, ona bu konu da destek olmamız gerekiyor. Çocuğa laf atmamak savunmak değildir. Cezasını almış zaten.

Konu Sahibi
Fazla kafaya takmamaya çalış, okuldan atılsan bile bu senin gelecekte işini v.s hiç engellemez, yaşayacağın şeyler zaten en büyük cezan olur ki zaten sen bunu çekiyor gibisin. İstersen okulunu değiştir, kafanın daha rahat edebileceği bir yere geç. Öğretmenlerin, bu kararları veren insanlar senin ceza alman için sadece vermiyor, iletişim kurmaktan çekinme, git karşılarına bu konudan pişman olduğunu, yanlışını anladığını anlat eminim daha iyi karşılayacaklardır.

Son düzenleme:
Kaçıncı sınıf? Şikayet ederlerse uzaklaştırma ya da kınama alırsın en az.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…