Akıllı tahtaya Windows yüklemek için imza toplanmalı mı?

Daha fazla  
Merhaba herkese iyi sosyaller. 12. sınıf öğrencisiyim ve sınıfımızdaki akıllı tahtada Pardus kurulu. Gerek sürekli donup kapanması gerek bazı akıllı tahta kitap uygulamalarını stabil şekilde çalıştırmamasından dolayı hem öğrenciler olarak biz hem de öğretmenlerimiz şikayetçi, bilişim teknolojileri öğretmeni olan müdür yardımcımıza akıllı tahtanın sorunlarıyla ilgilenmeleri ve Windows atmaları konusunu defalarca iletmemize rağmen (bir öğretmenimiz de dahil) sürekli tamam deyip geçiştirdi ve bir türlü aksiyon almadı. Ben de düşündüm ki bir dilekçe yazsam ve sınıftaki 32 kişinin, durumdan haberdar olan öğretmenlerimizin sembolik anlamda imza atmalarını istesem ve bu dilekçeyi müdür yardımcımıza versem belki durumu daha ciddiye alır, aksiyona geçer. Bu fikir işe yarar mı yoksa absürt mü kaçar bilemediğimden sizlere danışmak istedim, teşekkürler.

Hocam kendiniz yükleyin Windows müdüre söyleyin yükleyin.

Hocam bizim tahtalarda eski senelerden kalma dosyalar vardı kastırıyordu tahtayı müdüre söyledim sen yapabilir misin dedi yaparım dedim hafızoğlu sitesinden Windows 11 ISO indirdim tahtalar için Ventoy'dan USB'ye atıp kurdum 10 dk falan sürüyor.

Bizim okulda da Pardus yüklü hangi okuldasın?
Hatay' da bir okulda okuyorum.

Hocam kendiniz yükleyin Windows müdüre söyleyin yükleyin.

Hocam bizim tahtalarda eski senelerden kalma dosyalar vardı kastırıyordu tahtayı müdüre söyledim sen yapabilir misin dedi yaparım dedim hafızoğlu sitesinden Windows 11 ISO indirdim tahtalar için Ventoy'dan USB'ye atıp kurdum 10 dk falan sürüyor.
Hocam onu araştırdım ama galiba BIOS şifresi var tahtalarda sizde istemedi mi şifre?

Bence Ubuntu fedora gibi dagitimlarin Gnome versiyonları kullanirsa tahtalarda daha iyi ve stabil olur çünkü pardusun birçok hatası ve problemli var ben bir hafta denedim hemen geri archa döndüm bence Windows kurmamak gerekir çünkü Microsoft şirketinin toplagi birçok telemetriler izleyiceler ayricada yavaşlatıyor o yüzden bunlara geçilebilir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı