Akıllı telefonlarınızı ne sıklıkla düşürüyorsunuz ?

0 gibi telefondu, sol üst taraf biraz ezilir gibi oldu maalesef.

Bir arkadaşını sınayacaksan, al telefonunu yere at. Daha acı verici bir şey olamaz :) Dayanılması güç bir acı :(
 
@BilgisayarKurdu, dert etmene gerek yok. Gordugum IPhone'larin cogunun hep koseleri ezilmis durumda. Dusurduklerinde nedense hep o taraf zarar aliyor. Ablamin IPhone 5C telefonunu dusurdum, sol alt kosesi ezilmisti.
 
iPhone 5s'i 2 kere falan yere düşürdüm. Aldıktan 2 hafta sonra yere düştü ekran üstü ben de saygı duruşuna geçtim, almadım yerden yattım. Uyandığımda aldım hiç bir çizik yok yer deki parke göçmüştü ama :). Daha önce Galaxy S2 ile kötü anılarım var. ''Tamir ettirsem mi, yenisini mi?'' alsam diyede çok uzun zaman geçiyor. Sonuç tamir ettir 1-2 ay sonra 5s al.
 
Şuana kadar sahibi olduğum hiçbir telefonu düşürmedim. Ama kime verdiysem telefonlarım ya çizik ya da kırılmış olarak geri döndü. 2 hafta önce, gözüm gibi baktığım N9 telefonum bu hale geldi. Ablam sağolsun. :)

IMG2907A.jpg
 
Onda s4 var, bir gün olsun telefonu vermedi. Geçen sene telefonu ilk aldığında test etmek için resimlerini çekmiştim. O kadar. Sadece 15 dakika kullandım. :/
p5mug.jpg
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı