Yani alsan iyi olur iyi bir markadan. Schneider kullanıyorum ben.Kardeşim ve ben 1-2 ay içinde masaüstü PC almayı düşünüyoruz. 1 priz üzerinden 2 PC güç alacak. Akım korumalı uzatma almak gerekli midir? PC'ye zarar gelmesini engeller mi/ihtimalini azaltır mı?
Kardeşim ve ben 1-2 ay içinde masaüstü PC almayı düşünüyoruz. 1 priz üzerinden 2 PC güç alacak. Akım korumalı uzatma almak gerekli midir? PC'ye zarar gelmesini engeller mi/ihtimalini azaltır mı?
Kardeşim ve ben 1-2 ay içinde masaüstü PC almayı düşünüyoruz. 1 priz üzerinden 2 PC güç alacak. Akım korumalı uzatma almak gerekli midir? PC'ye zarar gelmesini engeller mi/ihtimalini azaltır mı?
Bizim TV pert olmuştu.Kardeşim ve ben 1-2 ay içinde masaüstü PC almayı düşünüyoruz. 1 priz üzerinden 2 PC güç alacak. Akım korumalı uzatma almak gerekli midir? PC'ye zarar gelmesini engeller mi/ihtimalini azaltır mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.