Akım korumalı priz yeterli mi?

pparadox

Femtopat
Merhaba Arkadaşlar şimdi psum 80+ plus corsair vs550 550 watt 2. olarak prizlerim hepsi topraklı şimdi ben bir akım korumalı priz aldım bunun joule ve max watt yeterlimidir bakabilirmisiniz ürün bu
yani kısaca bu prizin max watt ve joule yeterlimi
Not: sayfada teknik özelliklere basınca her şey çıkıyor karşınıza yardımcı olurmusunuz lütfen
@Yener K.

Son düzenleme:
Yeterli olacaktır hocam. Joule tanım olarak 1 saniyede taşınan güç miktarıdır. 500 Joule yeterli olacaktır. Daha ağır bileşenler için 750-800 Joule tavsiye edilir. Bu akım korumalı prizler içinde bulunan varistör sayesinde yüksek voltaj koruması yapar.

Yeterli olacaktır hocam. Joule tanım olarak 1 saniyede taşınan güç miktarıdır. 500 Joule yeterli olacaktır. Daha ağır bileşenler için 750-800 Joule tavsiye edilir. Bu akım korumalı prizler içinde bulunan varistör sayesinde yüksek voltaj koruması yapar.
hocam şimdi son olarak akım korumalı prizin özelliklerine bakabilirmisiniz orada 500 joule ve max 3680 watt yazıyor yeterlimi lütfen cevaplayın ?

Cevapladım hocam. Yeterlidir. Endişelenmeyin.

Hocam, priz genel olarak güzel. Kablosu iyi 3G1.5 mm. Watt olarak yeterli. 500 Joule PC için gayet yeterli olacaktır.

Hocam, priz genel olarak güzel. Kablosu iyi 3G1.5 mm. Watt olarak yeterli. 500 Joule PC için gayet yeterli olacaktır.
hocam siz elektrikten baya anlıyorsunuz son olarak
şöylemi hocam şimdi benim PC monitör ekipman dahil diyelimki 680 watt harcıyor bu prizde max 3680 watt bu 680 watt gidince benim bu prize 3000 watt daha teknolojik alet takma şanşım var değilmi doğru anladım ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı