Akım korumalı prize başka priz takmak sakıncalı mıdır?

NeganLucille

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, Tunçmatik akım korumalı priz alacağım fakat kablosu kısa olduğu için bilgisayara kadar uzanmıyor. Ben bunun ucuna başka bir uzatma taksam sorun teşkil eder mi? Çok yük gerektiren şeyler takmayacağım; bilgisayar, modem ve takarsam hoparlör takacağım. Cevaplarınızı rica ediyorum. Ona göre şimdi alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, Tunçmatik akım korumalı priz alacağım fakat kablosu kısa olduğu için bilgisayara kadar uzanmıyor. Ben bunun ucuna başka bir uzatma taksam sorun teşkil eder mi? Çok yük gerektiren şeyler takmayacağım; bilgisayar, modem ve takarsam hoparlör takacağım. Cevaplarınızı rica ediyorum. Ona göre şimdi alacağım.
Akım korumalı prizi en sona takın. Direkt olarak bilgisayar ve diğer ürünleri bağlayacağınız priz olarak kullanın. Bir sorun çıkmayacaktır böyle yaparsanız.

Merhaba kimiside en başa takın diyor,kararsız kaldım ne yapsam.
En başa takarsanız diğer prizlerin iç dizaynında yaşanan bir problemden kaynaklı oluşan bir voltaj düzensizliği direkt olarak bilgisayarınızı etkiler. En sona takarsanız önceki prizler patlasa bile akım korumalı priz gücünün yettiği Joule değerince yeterli korumayı sağlayacaktır.

Sizce hangisi daha mantıklı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı