T TechHidra Hectopat Katılım 25 Mayıs 2017 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2017 #1 Evimde çokca elektrik kesintileri oluyor bilgisayarım için akım korumalı priz kullanıyorum ama şöyle ki; Ana priz -->3'lü Akım Korumalı Priz --->5'li Grup Priz -->Ve ona bağlı PSU kablosu Böyle bir durumda (PC sağlıklı çalışıyor herhangi bir sorun yok) akım korumalı priz yine de etkili olur değil mi? 2. soru: Aşırı akım sonucunda ekran kartı bir anda mı zarar görür yoksa yavaş yavaş hasar alma ihtimali var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2017
Evimde çokca elektrik kesintileri oluyor bilgisayarım için akım korumalı priz kullanıyorum ama şöyle ki; Ana priz -->3'lü Akım Korumalı Priz --->5'li Grup Priz -->Ve ona bağlı PSU kablosu Böyle bir durumda (PC sağlıklı çalışıyor herhangi bir sorun yok) akım korumalı priz yine de etkili olur değil mi? 2. soru: Aşırı akım sonucunda ekran kartı bir anda mı zarar görür yoksa yavaş yavaş hasar alma ihtimali var mıdır?
BrainHacker Kilopat Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 840 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Königswinter Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Profesyonel Talebe 4 Eylül 2017 #2 Evet iş görür, aşırı akıma maruz kalırsan muhtemelen önce priz elektriği keser, kesemezse PSU zarar görür ve sistemini korur.
Evet iş görür, aşırı akıma maruz kalırsan muhtemelen önce priz elektriği keser, kesemezse PSU zarar görür ve sistemini korur.
kaaner48 Megapat Katılım 28 Ağustos 2014 Mesajlar 694 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2017 #3 Eğer kaliteli bir psu kullanıyorsan endişe etmene gerek yok. Daha garanti bir yol için güç kaynağı almalısın.
Eğer kaliteli bir psu kullanıyorsan endişe etmene gerek yok. Daha garanti bir yol için güç kaynağı almalısın.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.683 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 5 Eylül 2017 #4 Akım korumalı priz kullanın. Kesinlikle yararlı. Ben kullanmadım. Güç kaynağımı öldürdü priz.
Alpi350 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ağustos 2014 Mesajlar 2.097 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2017 #5 Bilgisayar, televizyon gibi maddi değeri yüksek cihazları kesinlikle akım korumalı priz ile kullanmaya gayret edin. Günümüzde akım korumalı priz yoksa TV kurulumu bile yapmıyorlar ki bencede haklılar.
Bilgisayar, televizyon gibi maddi değeri yüksek cihazları kesinlikle akım korumalı priz ile kullanmaya gayret edin. Günümüzde akım korumalı priz yoksa TV kurulumu bile yapmıyorlar ki bencede haklılar.
T TechHidra Hectopat Katılım 25 Mayıs 2017 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2017 #6 cevap veren herkese teşekkür ederim