AKK Olan Paketler Kotalı Olacak

Büyük ihtimalle clickbait. Haber bu sabah yapılmış. TT bu kararı çıkarmadan önce BTK'ya sunacak da, onaylatacak da, uygulama kararı alıp bunu bildirecek de bu kadar kısa süre içerisinde gerçekleşmez.

TT'yi sevmiyorum ama yiğidi öldür hakkını yeme. Sözcü cidden leş bir site, haberlerini inceleyin. Yazarlarının kafasını anlamak güç. Yasal süreç başlatırsa TT kanıtlanır bu zaten.

TT'yi sevmiyorum ama yiğidi öldür hakkını yeme. Sözcü cidden leş bir site, haberlerini inceleyin. Yazarlarının kafasını anlamak güç. Yasal süreç başlatırsa TT kanıtlanır bu zaten.
Orada katılıyorum. Bazı yazarların kafası çok değişik.
Fakat haberlere baktığım birkaç site var. Bunlardan biri Sözcü. Oraya bakarken o haberi gördüm. Ondan sonra bütün sitelerde görünce herhalde doğrudur dedim.

Çoğu site güncelleme yazıp TT cevabını paylaşmış. Fakat böyle yaparak güvenirliğini yitiriyorlar haberleri yok. Daha dikkatli olmakta fayda var.

Kamuoyu fiyat korkutma operasyonu ile 24 ay yeni taahhüte zorlayan ahlaksız bir kurumdan ben de böyle bir şey bekledim. Neyse ki asılsız olduğunu açıkladılar. 24 aylık Taahhütümün 12. ayında (1 Ocak 2019) taahhütümü zorla bitirip yeni 24 aya "zorladılar" beni. 12 adet fatura yatırmış olmam bunu ispatlıyordu gerçi; ama uğraşmak istemedim kabul ettim. Kabul etmesem taahhütü bitmiş ve açıklanan astronomik tarifeleri ödeyeceğimi düşündürttüler bana. Emin olduğum şey TTNET'in ahlak düzeyi Sözcü'den düşük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…