İnceleme Akko 3068B Plus RGB %65 Mekanik Klavye

Kutusu cidden çok hoş gözüküyor. Tamamen siyah hali de bayağı şıkmış bu arada. Işıklandırmaları da gayet yeterli gözüküyor hepsini göstermeniz çok iyi olmuş. Bendeki beyaz geleceği için ileride ışık geçiren keycapslerle daha hoş olacağını düşünüyorum. Elinize sağlık.

Ben de aynı klavyeyi dün sipariş etmiştim şimdi bu yazıyı görüyorum inceleme için teşekkür ederim gerçekten çok güzel bir klavyeye benziyor. Bu tarz nispeten yüksek fiyatlı klavyelerden ilk defa alıyorum o yüzden çok bilmiyorum, tuşlara oyun oynarken sert basan birisiyim böyle bir klavyeye bir zarar verme ihtimalim var mı?

Hayır yok hocam çok güzel klavye gerek yazım hissiyatı gerek sağlamlık. Zaten baya ağır bir klavye. Geçen aynı klavyenin World Tour versiyonuna sahip kuzenime gittim. Arada ciddi fark var switchler arasında.

Mersin'de oturuyorum ve garip bir şekilde 4 günde elime ulaştı, klavye gerçekten güzelmiş ama çok küçük geldi alışmam gerekiyor. Bilgisayarda program ile ayar yaptıktan sonra programı kapatınca ayarların silinmemesi çok hoşuma gitti normalde başka klavyelerde yazılımı kapatınca yaptığım tüm ayarlar klavyeden gidiyordu.

Selam bende şu an epomakerda 2 model beğendim ama sizin klavyenizide göz önünde bulunduracağım. Şu an hala tavsiye eder misiniz? gecikme vs oldu mu memnun musunuz?
Epomaker'ın Epomaker EP75 modelini düşünüyordum.

Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın. Ben zaten küçük olduğunu bildiğim ve istediğim için sıkıntı olmamıştı. Bunun küçüğünü kullananlar bile var. Belki aldığınız gün çıkmıştır kargoya şanslıymışsınız.

Epomaker da çok kaliteli markadır hocam alabilirsiniz hoşunuza gittiyse. Bu O %75 bu 65. Ayrıca o EN düzenine sahip bu DE. Enter bunda büyükken onda yatay. Yani isteğinize göre değişir. Klavyeyi 3 modunda da MacOS ve Windows'ta kullandım hiç sorun yaşamadım. Test edilebilir bir şey varsa ederim.

Çok teşekkür ederim. Vallahi Epomaker'ı tercih edecekken şu an bu modelide düşünmeye başladım biraz araştırdıktan sonra Amazon'da 75 tuşlu olanını buldum ayrıca de düzeni de TR için daha iyi gibi sanki. Sadece şundan emin değilim epomaker ile fiyat farkı var benim düşündüğüm model de oyun için vs gecikme profesyonel oyuncu klavyesi gibi çok az ayrıca batarya amper değeri 10k bunda amper değerini bulamadım şarj ne kadar gidiyor bir de Windows 8 yazmışlar ama 10a uyar mı? Yardım için şimdiden teşekkürler.

Hocam şarj için net rakam veremeyeceğim. Uzun süreler gidiyor ama o konuda şüpheniz olmasın. Uyumluluk sorunu olmaz. Ama bu klavyenin batarya kapasitesi 1800mAh haberiniz olsun. Diğerine göre evet baya düşük. Ama klavye kendini belli bir süre dokunmadığın zaman uykuya aldığı için deneyimlenen süre uzuyor bu sayede.

Tabi aralarındaki fiyat farkı da belli.

Uyku modunun olması güzel bir özellikmiş. Az önce başka bir model buldum Akko'nun sanırım sizin modelin kasası plastikmiş bu modelin ise dış kasası alüminyum. Siz kasadan vs memnun musunuz sağlamlık olarak? Çok soru sordum. Kusura bakmayın almışken uzun vadede kullanabileceğim bir model istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…