İnceleme Akko 3068B Plus RGB %65 Mekanik Klavye

Fotoğraflarınızda, yedek keycapsler arasında küçük Enter tuşu yani ANSI düzene uygun keycaps de gördüm. Rica etsem Enter tuşunu ve civarındaki keycapsleri çıkarıp, bir fotoğraf atabilir misiniz? İki düzene de uygun mu merak ediyorum.

Hocam merhaba konuyu şimdi gördüm. Ben de beyaz versiyonunu jelly pink anahtarla almayı düşünüyorum ve şuanda amazon prime ile 1500tl civarına geliyor sizce bu fiyata bu klavye değer mi? Herhangi bir problemle karşılaştınız mı? Arkadaşlardan birinin switchi bozulmuş ve amazonda da bir kaç kişide daha gördüm sizde bir problem var mı tavsiye eder misiniz? Ayrıca almanca düzen sıkıntı yaratıyor mu? Çok fazla soru oldu kusura bakmayın .

Benim Switch bozuktu yenilerini gönderdiler bir süre onu kullandım da sonra blue Switch aldım şu an kullanıyorum ama bozuk Switch'lerle bile 10 numara klavyeydi vallahi ben herkese tavsiye ediyorum. Almanca düzeni benim için sorun yaratmıyor çünkü klavyeye bakmadan yazı yazıyorum ama siz bakarak yazıyorsanız kafanız bazı tuşlarda karışabilir mesela y yerine Z harfi gözüküyor.

Anladım hocam teşekkür ederim yorumlarınız beni heyecanlandırdı ne yalan söyleyeyim ben de güzel olacağını düşünüyorum şu an kargoda bakalım gelsin nasılmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…