E Ereju Decapat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #1 Merhaba. Bu klavyede polling rate ayarı tam olarak nerede? Uygulamasına baktım bulamadım.
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.263 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Mart 2025 #2 Ereju dedi: Merhaba. Bu klavyede polling rate ayarı tam olarak nerede? Uygulamasına baktım bulamadım. Genişletmek için tıkla... Otomatik geliyor diye biliyorum ancak klavyelerde Hz gereksiz pratikte hissetmezsiniz bile. Kablolu 8K Hz kablosuz 1K Hz kullanılıyor.
Ereju dedi: Merhaba. Bu klavyede polling rate ayarı tam olarak nerede? Uygulamasına baktım bulamadım. Genişletmek için tıkla... Otomatik geliyor diye biliyorum ancak klavyelerde Hz gereksiz pratikte hissetmezsiniz bile. Kablolu 8K Hz kablosuz 1K Hz kullanılıyor.
E Ereju Decapat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2025 #3 egemebb dedi: Otomatik geliyor diye biliyorum ancak klavyelerde Hz gereksiz pratikte hissetmezsiniz bile. Kablolu 8K Hz kablosuz 1K Hz kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... Farelerde o ayar oluyor ya hocam klavyede de olur diye düşündüm yani kabloyla bağladığımda 8K Hz olarak kullanılıyor doğru mu anladım.
egemebb dedi: Otomatik geliyor diye biliyorum ancak klavyelerde Hz gereksiz pratikte hissetmezsiniz bile. Kablolu 8K Hz kablosuz 1K Hz kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... Farelerde o ayar oluyor ya hocam klavyede de olur diye düşündüm yani kabloyla bağladığımda 8K Hz olarak kullanılıyor doğru mu anladım.