Akko MOD 007B HE PC Joy of Life alınır mı?

Kiss0fdeath

Kilopat
Top tier bir ürün arıyorum. Akko'nun en üst seviye modeli olan joy of Life klavyesini buldum. Sizce bu klavye alınır mı? Farklı öneriniz varsa link atabilirsiniz.

Bu arada belirtmem gereken bir nokta var, masamın üstündeki tüm ekipmanlarım beyaz. Geriye sadece klavye kaldı. Fakat hangi klavyeyi alırsam alayim kendi beyaz Keycaps'lerimi takıp o şekilde kullanacağım. O yüzden tuşlarının beyaz olmasına gerek yok. Kasası beyaz olsa yeterli benim için.

Son düzenleme:
Top tier bir ürün arıyorum. Akko'nun en üst seviye modeli olan joy of Life klavyesini buldum. Sizce bu klavye alınır mı? Farklı öneriniz varsa link atabilirsiniz.

Bu arada belirtmem gereken bir nokta var, masamın üstündeki tüm ekipmanlarım beyaz. Geriye sadece klavye kaldı. Fakat hangi klavyeyi alırsam alayim kendi beyaz Keycaps'lerimi takıp o şekilde kullanacağım. O yüzden tuşlarının beyaz olmasına gerek yok. Kasası beyaz olsa yeterli benim için.

Bu klavyeye top tier diyebilir miyiz bilmiyorum, switch olarak daha iyi modeller mevcut. Cream yellow magnetic switchlerin ise iki modeli mevcut, ikisinde de stabilite sağlayan 2 plastik pin yok. Muhtemelen bu modelde de PCB'ye
Delik koyma gereği duymamışlardır. Fiyatı tam olarak ne kadardı hatırlamıyorum fakat FUN60 Ultra tmr versiyonunu öneririm, geniş bir uyumluluk ve kalite açısından gayet iyi. Hem mekanik hem de manyetik switchleri destekliyor.

Söylediklerimi sorgulayacak kişiler için cream yellow magnetic switchin 2 versiyonunu da aşağı bırakıyorum.

Açıkçası soldakine benzer bir switch elimde mevcut, sesi çok iyi değil. Sağdaki ise Outemu otm switchlere benziyor, sesi gayet iyi. Yani burada ses profili tamamen klavyenin üretim tarihine dayanıyor.

Dosya Ekleri

• 1731294828__1000060175__original.jpg
    1731294828__1000060175__original.jpg
    59,1 KB · Görüntüleme: 17
Bu klavyeye top tier diyebilir miyiz bilmiyorum, switch olarak daha iyi modeller mevcut. Cream yellow magnetic switchlerin ise iki modeli mevcut, ikisinde de stabilite sağlayan 2 plastik pin yok. Muhtemelen bu modelde de PCB'ye
Delik koyma gereği duymamışlardır. Fiyatı tam olarak ne kadardı hatırlamıyorum fakat FUN60 Ultra tmr versiyonunu öneririm, geniş bir uyumluluk ve kalite açısından gayet iyi. Hem mekanik hem de manyetik switchleri destekliyor.

Söylediklerimi sorgulayacak kişiler için cream yellow magnetic switchin 2 versiyonunu da aşağı bırakıyorum.
Hocam bu switch konusundan hiç anlamıyorum. Joy of life olanda akko cream yellow switch var dediğiniz gibi. Bu switchler kötü mü yani ? Ben o kadar detaycı değilim açıkçası. Mesela sesi falan kötüyse hiç önemli değil.

Hocam bu switch konusundan hiç anlamıyorum. Joy of Life olanda Akko cream yellow switch var dediğiniz gibi. Bu switchler kötü mü yani? Ben o kadar detaycı değilim açıkçası. Mesela sesi falan kötüyse hiç önemli değil.

Sesten öte maalesef ki stabilite farkı var. Bana kalırsa cream yellow magnetic olanları tercih etmezdim.

Bu bütçede Gateron jade Pro olan modellere bakabilirsin bence.

Gateron jade switchleri aktif olarak kullanıyorum, inanın ki Akko glare switchler ile çok çok büyük bir farkı yok. Sırf jade switchli bir klavye alacağım diye 6 bin ve üstü vermek gereksiz olurdu.

Hocam siz ne önerirsiniz peki? Kasası beyaz olması yeterli benim için dediğim gibi. Tabii bir de alüminyüm olursa fena olur ama şart değil.

İyzico ile alacaksanız AKKO MONSGEEK FUN60 Ultra Shine-Through White TMR Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye bu modeli önerebilirim açıkçası. Bu fiyatta TR içinde başka bir tmr sensörlü klavye yok diye hatırlıyorum, keycap ve switch değiştirecekseniz, kişiselleştirecekseniz en iyi tercih bu klavye olacaktır.

Gateron jade switchleri aktif olarak kullanıyorum, inanın ki Akko glare switchler ile çok çok büyük bir farkı yok. Sırf jade switchli bir klavye alacağım diye 6 bin ve üstü vermek gereksiz olurdu.

İyzico ile alacaksanız AKKO MONSGEEK FUN60 Ultra Shine-Through White TMR Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye bu modeli önerebilirim açıkçası. Bu fiyatta TR içinde başka bir tmr sensörlü klavye yok diye hatırlıyorum, keycap ve switch değiştirecekseniz, kişiselleştirecekseniz en iyi tercih bu klavye olacaktır.
Hocam buna baktım az önce siz önerince fakat bu klavyede F tuşları ve Knob olmadığı için tercihime uymuyor maalesef. Bir de tmr olması önemli değil ben switch değiştirmeyecem hiçbir zaman. Sadece keycapsleri değiştirecem. O yüzden daha üst seviyelerden beyaz kasalı bir klavye önerebilir misiniz rica etsem ?

Hocam buna baktım az önce siz önerince fakat bu klavyede F tuşları ve knob olmadığı için tercihime uymuyor maalesef. Bir de tmr olması önemli değil ben switch değiştirmeyeceğim hiçbir zaman. Sadece keycapsleri değiştireceğim. O yüzden daha üst seviyelerden beyaz kasalı bir klavye önerebilir misiniz rica etsem?

Gaming Gen TR'den olması şart mı hocam? Hall effect gibi özellikler şart mı?

Yeni konular

Geri
Yukarı