Akko switchler Türkiye'de nerede bulunabilir?

Makaleler
1
Daha fazla  
Yurt dışından beklemek ve shipping vs ödemek istemiyorum Türkiye'de ise sadece Akko matcha Green bulabildim. Türkiye'de uygun fiyatlara böyle malzemelerin satışını yapan bir alışveriş sitesi var mı? İyi sosyaller.

Satın almanın en ucuz yolu Akko'nun kendi sitesinden olur. Özellikle indirim kuponu beklerseniz daha ucuza alabilirsiniz. Türkiye'de satan yer var mı bilmiyorum ama uçuk fiyat çekerler muhtemelen. İkinci el olarak isterseniz ikinci el sitelerinde satan çıkabilir, bazen indirimde alıp açmadan sıfır şekilde satıyorlar.

Satın almanın en ucuz yolu Akko'nun kendi sitesinden olur. Özellikle indirim kuponu beklerseniz daha ucuza alabilirsiniz. Türkiye'de satan yer var mı bilmiyorum ama uçuk fiyat çekerler muhtemelen. İkinci el olarak isterseniz ikinci el sitelerinde satan çıkabilir, bazen indirimde alıp açmadan sıfır şekilde satıyorlar.
İndirim kuponu için nereleri takip etmem lazım?

İndirim kuponu için nereleri takip etmem lazım?
Akko'nun kendi sitesine her gün girseniz yeterli. Özel günlerde zaten ana sayfada kocaman şu kod ile sepette %15 indirim tarzı yazılarla paylaşıyorlar. En son anneler gününde olmuştu.

Türkiye'de bir tek bunu bulursun. Başka Akko switch almak istersen sarı siteden almak dışında çaren yok.
Bence en alınabilir indirim AliExpress'te oluyor. Akko sitesinde kargo parası çıkmasa daha mantıklı.

Türkiye'de bir tek bunu bulursun. Başka Akko switch almak istersen sarı siteden almak dışında çaren yok.

Bence en alınabilir indirim AliExpress'te oluyor. Akko sitesinde kargo parası çıkmasa daha mantıklı.
TL bazında Akko'nun kendi sitesinde bir tık daha ucuza geliyor, gönderim ücretlerini saymazsak ikisininde ama sarı sitede denk getirirsem iyi olur, teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı