İblancod YK830 kullanıyorum Key Caps ve Swichler pek hoşuma gitmiyor. 33 Yaşında ağırbaşlı birisiyim.
Gece ARG Açık kullanıyorum, Harfleri seçebilmek için. Uyumlu ve kaliteli alternatif önerebilecek var mı?
Nasıl bir ses profili istiyorsunuz?
İblancod YK830 kullanıyorum Key Caps ve Swichler pek hoşuma gitmiyor. 33 Yaşında ağırbaşlı birisiyim.
Gece ARG Açık kullanıyorum, Harfleri seçebilmek için. Uyumlu ve kaliteli alternatif önerebilecek var mı?
Akko V3 Pro Matcha Green kullanıyordum. Çok memnundum istediğiniz uygunlukta bi switch keycap ise Hyperx Pudding keycap öneririm. hem rahat seçersiniz ama derseniz ki normal switch olsun ona göre iç gösteren keycapler almanız lazımİblancod YK830 kullanıyorum Key Caps ve Swichler pek hoşuma gitmiyor. 33 Yaşında ağırbaşlı birisiyim.
Kırmızı sesli geliyorsa silent switch almanız lazım. Akko'nun silent switchleri gaming.gen.tr de 699₺.@rdhn2 Tok olsun isterim daha önce kullanmadım hep membran kullandım ama mavi ve kırmızı swich gürültülü geliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.