Atakan_1 Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 973 Çözümler 3 19 Ağustos 2025 #1 475 liraya 82 adet buldum ikinci elde. Sizce alınır mı? Aula F75 klavye kullanıyorum Leobog Graywood V3 switchler var şu an lubelanmış.
475 liraya 82 adet buldum ikinci elde. Sizce alınır mı? Aula F75 klavye kullanıyorum Leobog Graywood V3 switchler var şu an lubelanmış.
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 7.198 Makaleler 4 Çözümler 26 19 Ağustos 2025 #2 Atakan_1 dedi: 475 liraya 82 adet buldum ikinci elde. Sizce alınır mı? Aula F75 klavye kullanıyorum leobog graywood V3 switchler var şu an lubelanmış. Genişletmek için tıkla... Hiç gerek yok o switch ve klavye için.
Atakan_1 dedi: 475 liraya 82 adet buldum ikinci elde. Sizce alınır mı? Aula F75 klavye kullanıyorum leobog graywood V3 switchler var şu an lubelanmış. Genişletmek için tıkla... Hiç gerek yok o switch ve klavye için.
Atakan_1 Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 973 Çözümler 3 19 Ağustos 2025 #3 Mantar09 dedi: Hiç gerek yok o switch ve klavye için. Genişletmek için tıkla... Akko kaliteli bir marka değil miydi? Epomaker wisteria switchleri de 400 liraya buldum Neden gerek yok? Başka ne önerirsiniz o zaman bunun yerine? Son düzenleme: 20 Ağustos 2025
Mantar09 dedi: Hiç gerek yok o switch ve klavye için. Genişletmek için tıkla... Akko kaliteli bir marka değil miydi? Epomaker wisteria switchleri de 400 liraya buldum Neden gerek yok? Başka ne önerirsiniz o zaman bunun yerine?
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 7.198 Makaleler 4 Çözümler 26 20 Ağustos 2025 #4 Atakan_1 dedi: Akko kaliteli bir marka değil miydi? Epomaker wisteria switchleri de 400 liraya buldum. Neden gerek yok? Başka ne önerirsiniz o zaman bunun yerine? Genişletmek için tıkla... Bence gerek yok Aula F75 için 475 TL olsa da gereksiz masraf olur bence tabii hoşuna gittiyse alabilirsin de graywood v3'ler zaten güzel switchler tabii almak istiyorsan alınır yine.
Atakan_1 dedi: Akko kaliteli bir marka değil miydi? Epomaker wisteria switchleri de 400 liraya buldum. Neden gerek yok? Başka ne önerirsiniz o zaman bunun yerine? Genişletmek için tıkla... Bence gerek yok Aula F75 için 475 TL olsa da gereksiz masraf olur bence tabii hoşuna gittiyse alabilirsin de graywood v3'ler zaten güzel switchler tabii almak istiyorsan alınır yine.
Atakan_1 Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 973 Çözümler 3 20 Ağustos 2025 #5 126-kezli klavye, 8 seçeneği, şeffaf pbt tuş kapları, çift li enjeksiyon kalıplama ile çapraz şekilli tuş kapları, klavyeler ile uyumlu, klavye aksesuarları - elektronik - Temu bu pbt keycapsleri aldım bir de gereksiz harcama mı olmuş sizce? 380 liraya falan geldi kampanyalarla. Işık geçiren pbt hiç bulamıyordum bunu bulabildim birtek
126-kezli klavye, 8 seçeneği, şeffaf pbt tuş kapları, çift li enjeksiyon kalıplama ile çapraz şekilli tuş kapları, klavyeler ile uyumlu, klavye aksesuarları - elektronik - Temu bu pbt keycapsleri aldım bir de gereksiz harcama mı olmuş sizce? 380 liraya falan geldi kampanyalarla. Işık geçiren pbt hiç bulamıyordum bunu bulabildim birtek
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 7.198 Makaleler 4 Çözümler 26 20 Ağustos 2025 #6 Atakan_1 dedi: 126-kezli klavye, 8 seçeneği, şeffaf pbt tuş kapları, çift li enjeksiyon kalıplama ile çapraz şekilli tuş kapları, klavyeler ile uyumlu, klavye aksesuarları - elektronik - Temu bu PBT keycapsleri aldım bir de gereksiz harcama mı olmuş sizce? 380 liraya falan geldi kampanyalarla. Işık geçiren PBT hiç bulamıyordum bunu bulabildim bir tek. Genişletmek için tıkla... Gayet güzel görünüyor hoş bence PBT ve şeffaf olması da iyi.
Atakan_1 dedi: 126-kezli klavye, 8 seçeneği, şeffaf pbt tuş kapları, çift li enjeksiyon kalıplama ile çapraz şekilli tuş kapları, klavyeler ile uyumlu, klavye aksesuarları - elektronik - Temu bu PBT keycapsleri aldım bir de gereksiz harcama mı olmuş sizce? 380 liraya falan geldi kampanyalarla. Işık geçiren PBT hiç bulamıyordum bunu bulabildim bir tek. Genişletmek için tıkla... Gayet güzel görünüyor hoş bence PBT ve şeffaf olması da iyi.