Elektronik Akko'da tüm ürünlerde %10 indirim

Makaleler
13
Yer
Edirne
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
-Anakart-
ASUS Prime B650M-R

-CPU-
AMD Ryzen 5 7500F

-Soğutma-
Thermalright Phantom Spirit 120 SE

-GPU-
Zotac RTX 4070 Super

-RAM-
Patriot Viper Venom DDR5 6000 Mhz CL30

-SSD-
Samsung 970 EVO Plus 1 TB M.2 SSD
Kioxia Exceria Plus 500 GB M.2 SSD

-Kasa-
Corsair 3000D 650W

-Monitör-
Lenovo Legion Y27-30
Viewsonic VX2780J-2K 27”
Meslek
Öğretmen
MOON kodu ile sepette %10 indirim oluyor. Sepette ödediğiniz miktardan farklı vergi vs. ödemiyorsunuz.

Güzelmiş bunu alam kendime. Şimdi sitesinden alışveriş yapıp istediğimizi getirtebiliyor muyuz gümrük sorunsuz?

Bayağı inceledim hocam insanlar vergi çıkmadığını söylüyorlar. Aldım yaklaşık 5-6 gün önce umarım çıkmaz ama baktığım 20 konu varsa bir tane vergi çıkan görmedim.

Bayağı inceledim hocam insanlar vergi çıkmadığını söylüyorlar. Aldım yaklaşık 5-6 gün önce umarım çıkmaz ama baktığım 20 konu varsa bir tane vergi çıkan görmedim.

Mousepad'ler de güzelmiş ama o fiyat ne yahu. Allah'ın Çinli markası Japon taklidi yaparak fazladan fazladan koyuyor.

Alanlardan biri de benim. Şu ana kadar bu siteden 3 kere sipariş verdim ve hiçbirinde vergi ödemedim ve dediğin gibi çok fazla alan arkadaşım var onlar da ödemedi. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

Alanlardan biri de benim. Şu ana kadar bu siteden 3 kere sipariş verdim ve hiçbirinde vergi ödemedim ve dediğin gibi çok fazla alan arkadaşım var onlar da ödemedi. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

Teşekkür ettim, tasarımını beğendiklerim var kendime de klavye arıyordum. Sağolsun Amazon hep TKL klavye koyuyor bana full lazım olduğundan iyi geldi.

Ses konusunda hangi switch. Fps türü için sessiz arıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…