AKN Dolunca Fazla Kota Kullanmak Modeme Zarar Verir mi?

İbrahim Err

Megapat
Daha fazla  
İyi akşamlar arkadaşlar. Türk Telekom 24 Mbps 75 GB AKN paketini kullanıyorum. Az önce Türk Telekom'dan birisi beni arayıp AKN sonrası fazla kota yaptığımı ve bunun modeme zararlı olduğunu söyledi ve bana daha üst bir pakete geçmem gerektiğini söyledi. Ben de kullandığım paketin zaten yüksek fiyatlı olduğunu söyleyip reddettim. Fakat ısrar edince düşüneceğimi söyledim. Bilginiz var mı? AKN dolunca fazla kota kullanmak modeme zarar verir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç unutmam Izmir Bornova'da iken Superonline altyapı kurmuştu. Ilk 3 ay sınırsız kullanım vereceklerini söylemişlerdi. Sene 2013 yanlış hatırlamıyorsam. 1 ayda 1 TB film, müzik vs. indirmiştim. O modem hala ayakta. :)

Sizi arayan kişi bir Social Engineer (Sosyal Mühendis)'tir ve sizin kotanızın bittiğini anlayıp sizi kandırmak istemiştir. Muhtemelen sizi kandırıp yüksek pakete geçmeniz için kişisel bilgilerinizi isteyip sizi dolandırmak istiyordu. Birde öyle ısrar etmesi falan hep kandırma sanatı kesinlikle güvenme ve bilgisayarını kontrol et RAT olabilir o sosyal mühendisler senin kotanın bittiğini nereden biliyor?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı