Çözüldü Akne ve sedef nasıl geçer?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

615069

Decapat
Selamlar. Yaşım daha genç. Ergenlik dönemindeyim. Bende küçüklükten beri sedef var. Babamda vardı o yüzden var sanırsam. Akneye gelecek olursak yaklaşık 5 senedir beri var burnumda. Kremleri kullanıyorum bir türlü gitmiyor. Sedef için krem kullanırsam gidiyor ama kalıcı değil. Bunları daha önce yaşayan var mı? Stres olabilir diyorlar ama stres yapacak hiç bir şey yapmıyorum.

Çözüm
Düzenli kullanmazsan bir faydasını göremezsin en az 1 ay düzenli kullan sen. Yine bir işe yaramıyor aynı doktora git o zaten durumu anlayıp ona göre ilaç yazar.

Dostum ergenlik döneminde olabilecek en doğal şey oldu ve sivilcelendin. Yapman gereken sadece zamana bırakman. Aşırı fazla bir sivilcelenme mevcutsa bir cildiyeciye gitmen daha sağlıklı olacaktır. Birilerinden duyduğun rastgele kremleri alıp yüzüne falan sürme yan etki yapar alerji yapar çok kötü olursun. En iyisi doktora başvurmak. Sedef içinde doktora başvurman en iyisi olacaktır ama şampuanını değiştirebilirsin. Sedefe iyi gelen şampuanlara yönelebilirsin. Onun da kremleri var aynı şekilde. Onun dışında genetik zaten yapacak çok bir şeyin yok.

Direkt dermatolojiye bir randevu alıp gidin. Verdiği ürünleri kullanıp hala geçmediyse bunu belirtirseniz doktor da ona göre aksiyon alacaktır. Ergenlikte sivilcesi olan da var olmayan da.

Öncelikle değerli yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Doktorların önerdiği kremleri kullanıyorum. Ama düzenli değil çünkü pek faydası olmuyor diye. Burnumda sadece akne var. Yüzümde genelde sivilce çıkıyor ama çok değil. Akne sadece dirseklerimde ve elimde var. biraz da ayaklarımda. Bu durum sinirimi bozuyor.

Düzenli kullanmazsan bir faydasını göremezsin en az 1 ay düzenli kullan sen. Yine bir işe yaramıyor aynı doktora git o zaten durumu anlayıp ona göre ilaç yazar.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…