La Roche Posay Effaclar Yağlı Ve Akneye Eğilimli Ciltler Için Yüz Temizleme Jeli 400 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
La Roche Posay yüz temizleme jeli ve sivilce kurutucu kremini aldım kullanıyorum. Gerçekten etkili kesinlikle direkt al. Ben 300 tl iken aldım kremini şu an 870 küsür fiyatında. DÜZENLİ kullanırsan belli bir süre sonra gerçekten ciddi ölçüde gideriyor.
Hastalık derecesinde hassas bir cildiniz yoksa, çağdaş kozmetik ürünlerinin pek çoğu ciltle yeterince uyumlu. Doğru temizlediğiniz sürece ürünün eskisi kadar bir önemi yok. Sivilceniz var diye cildinizi yağ azaltıcı kozmetiklerle mahvetmeyin. Bu kadar yağlı olmasının nedeni muhtemelen nemlendirmemenizden kaynaklı.
Hastalık derecesinde hassas bir cildiniz yoksa, çağdaş kozmetik ürünlerinin pek çoğu ciltle yeterince uyumlu. Doğru temizlediğiniz sürece ürünün eskisi kadar bir önemi yok. Sivilceniz var diye cildinizi yağ azaltıcı kozmetiklerle mahvetmeyin. Bu kadar yağlı olmasının nedeni muhtemelen nemlendirmemenizden kaynaklı.