İ İst34 Femtopat Katılım 29 Aralık 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #1 Akşam lisesi hakkında bilgi verebilecek var mı?
8 849721 Centipat Katılım 23 Ekim 2024 Mesajlar 1.699 Makaleler 4 Çözümler 13 25 Şubat 2025 #2 İst34 dedi: Akşam lisesi hakkında bilgi verebilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Nerde?
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.286 Makaleler 3 Çözümler 61 25 Şubat 2025 #3 Neresi?
İ İst34 Femtopat Katılım 29 Aralık 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #4 849721 dedi: Nerde? Genişletmek için tıkla... Genel olarak SiyahPassat dedi: Neresi? Genişletmek için tıkla... Genel olarak
849721 dedi: Nerde? Genişletmek için tıkla... Genel olarak SiyahPassat dedi: Neresi? Genişletmek için tıkla... Genel olarak
Uzayra Centipat Katılım 4 Aralık 2023 Mesajlar 175 Çözümler 1 25 Şubat 2025 #5 Liseyi değil de üniversiteyi gece okudum. Dersler birleşikti. Daha çok eğitimi al git mantığı vardı. Lise de benzerdir bence.
Liseyi değil de üniversiteyi gece okudum. Dersler birleşikti. Daha çok eğitimi al git mantığı vardı. Lise de benzerdir bence.
Fall Before Me Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 819 Çözümler 4 25 Şubat 2025 #6 İst34 dedi: Akşam lisesi hakkında bilgi verebilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Şu devirde mantıklı
İst34 dedi: Akşam lisesi hakkında bilgi verebilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Şu devirde mantıklı
İ İst34 Femtopat Katılım 29 Aralık 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #7 Fall Before Me dedi: Şu devirde mantıklı Genişletmek için tıkla... Sende mi akşam lisesi mezunusun Uzayra dedi: Liseyi değil de üniversiteyi gece okudum. Dersler birleşikti. Daha çok eğitimi al git mantığı vardı. Lise de benzerdir bence. Genişletmek için tıkla... Peki lise diploması ile memur asker vs. Olmuyormu
Fall Before Me dedi: Şu devirde mantıklı Genişletmek için tıkla... Sende mi akşam lisesi mezunusun Uzayra dedi: Liseyi değil de üniversiteyi gece okudum. Dersler birleşikti. Daha çok eğitimi al git mantığı vardı. Lise de benzerdir bence. Genişletmek için tıkla... Peki lise diploması ile memur asker vs. Olmuyormu
hogwartscanavarı Decapat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 3.298 Çözümler 14 25 Şubat 2025 #8 Açık lise gibi. Genelde çalışan işi gücü olanlar gidiyor. Diplomasi normal lise diploması gibi fakat akşam liseleri özel lise sanırım.
Açık lise gibi. Genelde çalışan işi gücü olanlar gidiyor. Diplomasi normal lise diploması gibi fakat akşam liseleri özel lise sanırım.
Uzayra Centipat Katılım 4 Aralık 2023 Mesajlar 175 Çözümler 1 25 Şubat 2025 #9 İst34 dedi: Sende mi akşam lisesi mezunusun Peki lise diploması ile memur asker vs. Olmuyormu Genişletmek için tıkla... Ön Lisans KPSS diye bir şey var. Oradan hâlâ memur olabiliyorsun. Polis olunuyor mu bilmiyorum. Bir dönem vardı sonra kaldırdılar galiba.
İst34 dedi: Sende mi akşam lisesi mezunusun Peki lise diploması ile memur asker vs. Olmuyormu Genişletmek için tıkla... Ön Lisans KPSS diye bir şey var. Oradan hâlâ memur olabiliyorsun. Polis olunuyor mu bilmiyorum. Bir dönem vardı sonra kaldırdılar galiba.
İ İst34 Femtopat Katılım 29 Aralık 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #10 hogwartscanavarı dedi: Açık lise gibi. Genelde çalışan işi gücü olanlar gidiyor. Diplomasi normal lise diploması gibi fakat akşam liseleri özel lise sanırım. Genişletmek için tıkla... Memurluk askerlik için bir sakınca varmı peki
hogwartscanavarı dedi: Açık lise gibi. Genelde çalışan işi gücü olanlar gidiyor. Diplomasi normal lise diploması gibi fakat akşam liseleri özel lise sanırım. Genişletmek için tıkla... Memurluk askerlik için bir sakınca varmı peki