Aksiyon, Macera ve Hikayeli Oyun Önerisi

Sh1tl3

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba malum yaz ayındayız, çoğumuzun tatili. Bu yüzden güzel aksiyonlu, maceralı, hikayeli oyunlar önerebilir misiniz? :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba malum yaz ayındayız, çoğumuzun tatili. Bu yüzden güzel aksiyonlu, maceralı, hikayeli oyunlar önerebilir misiniz? :)
metro serisi çok güzel bir seri ve bence böyle bir atmosferi yaşatacak çok az oyun var metro 2033 redux metro last night redux vee metro exodus bu 3 filmdede çizgisini hiç bozmamış çok güzel bir seri ilk oyundan yani metro 2033 den başla grafikler kötü değil redux zaten güncellenmiş ve hoş grafiklere sahip şahsen ben grafiklere çok önem veren biriyim ve oyunun eski olmasına rağmen güzel grafikleri var ve sıkmıyor sürekli aksiyon dengeyi güzel sağlamışlar exodus için iyi bir bilgisayar gerek ama ben 25 40 arası fps değerlerinde oynayarak bitirdim fps sıkıntısı yaşadım ama hikaye o kadar güzelki fps sıkıntısını gözardı edebildim
2. önerim mafia serisi ben mafia 1 bri oynamadım grafikleri çok eski diye direk mafia 2 den başladım ama hikaye eksikliği yaşamadım mafia 2 yi bitirdim güzel ki serinin en güzel oyunu olarak bilinir ama mafia 3 üçü oynamadım oyunun yapımcısı değişmiş ve oyunu berbat hale getirmişler çoğu kişi aşırı kötü yorumlar yapmış bende oynamaya değer bir oyun olmadığına karar verdim çünkü mafia 2 çok güzel bir oyundu ve mafia 3 oynamak yerine farklı serilerle devam ettim
3. önerim the long dark aşırı aksiyon yok ama kurtlar ve ayılar ve o soğuk havanın etkisiyle çok garip bir havaya giriyorsunuz şahsen ben oynarken üşüyorum çok garip ama oynarken psikolejik olarak sanırım üşüyorum çok güzel bir atmosferi ve loot yapma mekaniği var hikayesi güzel oyunun devamı gelecek şuanda tam olarak bitmiş değil redux geldi senenin başında olması lazım yeni altıpatlar eklendi hikayesini bitirdikten sonra hayatta kalma modlarını da oynayabilirsin ama bir süre sonra sıkıyor hayatta kalma modu onu söyliyim challange ları var 3 4 tane adlarını tam olarak hatırlamıyorum oynamayalı çok oldu benim tavsiyelerim burada bitiyor bir moba ve battle royale oyuncusu olarak bu hikayeli oyunlar beni benden aldı ve battle royalden hikayeli oyunlara çekmeyi başardı the witcher 3 oynayacağım onunda çok güzel bir oyun olduğu söyleniyor ki filmi çıkacak filminden önce oyunu oynayıp bitirmek istiyorum

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı