A ARoolse Kilopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 523 Çözümler 2 25 Ocak 2022 #1 Arkadaşlar 3 ay önce 3 aylık Game Pass almıştım bedava crunchroll sayesinde şu an onun gibi bir fırsat var mı?
Arkadaşlar 3 ay önce 3 aylık Game Pass almıştım bedava crunchroll sayesinde şu an onun gibi bir fırsat var mı?
4 403646 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 2.988 Makaleler 2 Çözümler 23 26 Ocak 2022 #2 Discord'un Nitro kullanıcılarına dağıttığı var. 2 Aylık Gamepass Ultimate veriyor. Nitro'yu ise 3 ay ücretsiz Steelseries veriyor. İnternette biraz araştırırsan nasıl yapıldığını bulabilirsin, anlatmam uzun sürebilir.
Discord'un Nitro kullanıcılarına dağıttığı var. 2 Aylık Gamepass Ultimate veriyor. Nitro'yu ise 3 ay ücretsiz Steelseries veriyor. İnternette biraz araştırırsan nasıl yapıldığını bulabilirsin, anlatmam uzun sürebilir.
L lesteven Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 1.001 Çözümler 15 26 Ocak 2022 #3 Sürprizbozan Discord Nitro Geri yatırılmak şartı ile ücret çekiyor mu? 403646 dedi: Discord'un Nitro kullanıcılarına dağıttığı var. Genişletmek için tıkla... Discord Nitro'yu sonradan alanlar içinde geçerli değil mi? Nitro'yu aldıktan hemen sonra hediye envanterimde kod gözükür mü?
Sürprizbozan Discord Nitro Geri yatırılmak şartı ile ücret çekiyor mu? 403646 dedi: Discord'un Nitro kullanıcılarına dağıttığı var. Genişletmek için tıkla... Discord Nitro'yu sonradan alanlar içinde geçerli değil mi? Nitro'yu aldıktan hemen sonra hediye envanterimde kod gözükür mü?
4 403646 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 2.988 Makaleler 2 Çözümler 23 26 Ocak 2022 #4 lesteven dedi: Discord Nitro Geri yatırılmak şartı ile ücret çekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet ~10TL çekip hemen geri yatırıyor. lesteven dedi: Discord Nitro'yu sonradan alanlar içinde geçerli değil mi? Nitro'yu aldıktan hemen sonra hediye envanterimde kod gözükür mü? Genişletmek için tıkla... Geçerli diye biliyorum, ben SS'ten aldığım kodu yeni hesap açıp gitmiştim ve hediye envanterine Gamepass gelmişti.
lesteven dedi: Discord Nitro Geri yatırılmak şartı ile ücret çekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet ~10TL çekip hemen geri yatırıyor. lesteven dedi: Discord Nitro'yu sonradan alanlar içinde geçerli değil mi? Nitro'yu aldıktan hemen sonra hediye envanterimde kod gözükür mü? Genişletmek için tıkla... Geçerli diye biliyorum, ben SS'ten aldığım kodu yeni hesap açıp gitmiştim ve hediye envanterine Gamepass gelmişti.
L lesteven Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 1.001 Çözümler 15 26 Ocak 2022 #5 Çok teşekkürler hocam. Şimdi bende yapıyorum. Edit: Hiçbir şey de aksaklık olmadan hem param, hem Nitro'm ve Game Pass'im geldi. 403646 dedi: Evet ~10TL çekip hemen geri yatırıyor. Genişletmek için tıkla... 10,8TL olmuş Son düzenleme: 26 Ocak 2022
Çok teşekkürler hocam. Şimdi bende yapıyorum. Edit: Hiçbir şey de aksaklık olmadan hem param, hem Nitro'm ve Game Pass'im geldi. 403646 dedi: Evet ~10TL çekip hemen geri yatırıyor. Genişletmek için tıkla... 10,8TL olmuş
4 403646 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 2.988 Makaleler 2 Çözümler 23 26 Ocak 2022 #6 lesteven dedi: Çok teşekkürler hocam. Şimdi bende yapıyorum. Edit: Hiçbir şey de aksaklık olmadan hem param, hem Nitro'm ve Game Pass'im geldi. 10,8TL olmuş Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın.
lesteven dedi: Çok teşekkürler hocam. Şimdi bende yapıyorum. Edit: Hiçbir şey de aksaklık olmadan hem param, hem Nitro'm ve Game Pass'im geldi. 10,8TL olmuş Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın.