ASUS RX6700XT Hectopat Katılım 21 Eylül 2023 Mesajlar 1.395 Çözümler 15 Dün 21:08 #1 18 Yaş şartı veya veli izni ile hesap açma gibi durumlar hakkında bilgim yok. Aktif cüzdan app'leri aşağıdaki şekilde. Hepsi BDDK lisanslı yasal cüzdanlar. Ben Papel kullanıyorum. Tam Liste: 1000pay FairPay FUPS HADI HayatPay HayHay iyzico Kliq kuikpara Manibux MARS MESST Monese MoneyPAY (Migros) Moneytolia Mono Morpara Mypayz N Kolay Nays OlduBil Ozan SuperApp Papel ParaKolay Param Paratim Cüzdan Parazula Paybol Paycell Payinall PayPay PeP Poca Pokus QPay Rubikpara Tami Tiko Wallet Tosla Turan UPTION VizyonPay VodafonePay HepsiPay Son düzenleme: Dün 21:18
18 Yaş şartı veya veli izni ile hesap açma gibi durumlar hakkında bilgim yok. Aktif cüzdan app'leri aşağıdaki şekilde. Hepsi BDDK lisanslı yasal cüzdanlar. Ben Papel kullanıyorum. Tam Liste: 1000pay FairPay FUPS HADI HayatPay HayHay iyzico Kliq kuikpara Manibux MARS MESST Monese MoneyPAY (Migros) Moneytolia Mono Morpara Mypayz N Kolay Nays OlduBil Ozan SuperApp Papel ParaKolay Param Paratim Cüzdan Parazula Paybol Paycell Payinall PayPay PeP Poca Pokus QPay Rubikpara Tami Tiko Wallet Tosla Turan UPTION VizyonPay VodafonePay HepsiPay
UmutCirit Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:53 #2 Papelde bir sıkıntı var mı şu an?