Aktif matematik kitabı ne kadar zaman kaybettirir?

KaplanLUCKY

Decapat
Daha fazla  
12.sınıfım. Matematik temelim ciddi anlamda çok zayıf. Geçmişte matematik yapamamış birisi olsam kesin bölüm değiştirirdim. Ama yapabileceğimi biliyorum. Diğer dersler sıkıntı değil ama matematik çalışırken işlemi anlamayınca moralim bozulup hemen kalkıyorum. Sizce bu kitabı çözmek ne kadar zaman kaybı yapar? Tamamen bitirmek zorunda mıyım? Cevaplarsanız sevinirim.

Tamamen bitirmek zorundasın, ben "matematiğe ilk adım" kitabını çözmüştüm ve epey işime yaramıştı. Çünkü kitabın rehber matematik ve mert hoca kanallarında konu anlatımı vardı. Yani temelim yok ve işlemleri anlamıyorum diyorsan kesinlikle çözmelisin.

Antrenmanlarla Matematik kitabından kat kat daha iyidir ve belli bir yere getirir. En zoru yapabilmek için de en kolaydan başlamak gerekiyor. Kolaydan başlaya başlaya yavaş yavaş gideceksiniz, elinizden geldiğince hızlıca bitirmek için uğraşın. Konuları çalışın, uğraşın, dinleyin ve bitirmek için uğraşın. Bu kitabın yanında bir tane daha kaynak kitabınız olsun. O da Sonuç Yayınevinin TYT Matematik fasikülü olabilir, kitapta eski nesil sorulardan çokça bulunmakta.

Tyt kaynağı olarak sıkıntı yok. Sadece bunu çözmek fazla zamanımı alır mı diye sordum. Yanıtınız için teşekkürler.

TYT kaynağı olarak sıkıntı yok. Sadece bunu çözmek fazla zamanımı alır mı diye sordum. Yanıtınız için teşekkürler.

Acaba aldınız mı şimdi bende sipariş edeceğim ama sadece TYT üzerinden o kadar kötü ki netlerim - net olduğu zamanlar oluyor senin gibi bu sene geçtim 12 sınıfım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…