Aktif olarak en hızlı tarayıcı nedir?

Charaa

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Şu anda floorp kullanıyorum. En hızlı tarayıcı nedir merak ettim. Kullanıp aradaki farkı görmek istiyorum. Bu arada neden internete yazmıyorsunuz demeyin. İnternette aratınca Microsoft Edge vs. çıktığı için internette araştırmaktan vazgeçtim.

Şu anda floorp kullanıyorum. En hızlı tarayıcı nedir merak ettim. Kullanıp aradaki farkı görmek istiyorum. Bu arada neden internete yazmıyorsunuz demeyin. İnternette aratınca Microsoft Edge vs. çıktığı için internette araştırmaktan vazgeçtim.
Microsoft Edge.

İnternette yazması yanlış yapmaz. Bu uzun zamandır bilinen bir şey. Ancak ben Chrome kullanıyorum alışkanlıktan dolayı.

Edge, Brave, Chrome. Hatta 1 yıl eski ama şu videoya bakmanızı öneririm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Chromium tabanlı tarayıcılar genelde diğer tarayıcılara göre daha hızlı oluyor, kaynak tüketimi vs. artabilir tabii buna bağlı olarak. Açıkçası ben Windows kullanıyorsanız Microsoft Edge kullanmanızı öneririm.

Edge. Yalnız kullandıkça tarayıcının belleği, kurabiye kavanozu mu doluyor artık ne oluyorsa sanki zamanla yavaşlıyor gibi geliyor.

Thorium'dan hızlısı yok.

Microsoft Edge.

İnternette yazması yanlış yapmaz. Bu uzun zamandır bilinen bir şey. Ancak ben Chrome kullanıyorum alışkanlıktan dolayı.
Adam akıllı bana niye katılmadığını söyleyecegine veya sadece beğenmedim atacağına anca gülme ifadesi atarsın, Thorium'u daha önce hiç denemedigine eminim.

Son düzenleme:

Chrome. Tüm hız testlerinde en hızlı Chrome çıkıyor.

Yeni konular

Geri
Yukarı