Akülü araba için 12V 7Ah Akü

Makaleler
4
Daha fazla  
Merhaba, zamanında küçük kardeşim için akülü bir araba almıştık ve geçen gün tekrar kullanmak için indirdiğimizde şarja taktık ve çalışmadı sonrasında akünün bozulabileceği/bitebileceği (konuya hakim olmadığımdan hangisi doğru bilemiyorum) düşündük. Muhtemelen doğru zira şarja takıp çıkardıktan sonra arabanın sistemleri bir saniyeden kısa süreliğine çalışıp kapanıyor. 188₺´ye şöyle bir akü buldum:

Dosya Ekleri

• 20220918_114742.jpg
    555,6 KB · Görüntüleme: 133
  • 20220918_114759.jpg
    268 KB · Görüntüleme: 126
  • 20220918_114818.jpg
    235,5 KB · Görüntüleme: 89
Son düzenleyen: Moderatör:
Bunlar zaten UPS aküsü. Resimdeki de sağlamsa olur.

Tamamdır hocam. Kullanabilirsiniz.

Hocam, akünüzün şarj tutma durumu tümüyle kaybolmuş, şarjsız kalıp sulfatlanma durumu onu kullanılamayacak bir duruma getirmiştir, uzun süre tamiri için uğraşmaktansa yenisini almak daha mantıklı veya kolay çözüm yolu olur. T Tech gayet iyi olan kuru akü markasıdır, tercih edilebilir. Kolay gelsin.

Teşekkürler dün akşam siparişini verdim yarın inşallah elimde olacak. Merak ettiğim bir konu ise fotoğraflardaki uzun kabloları söküp yeni gelecek olan aküye taksam sorun olmaz değil mi? Fotoğraflarda küçük bir kutu tarzı bir şey daha var kabloların bağlı olduğu ve benim ne olduğu hakkında en ufak bilgim yok bilginiz var ise söyleyebilir misiniz acaba? Teşekkürler.

Zaten o şekilde yapın. O kutu da sigorta. Muhtemelen Diyot koruması da var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…