Al - sat kararsızlığı

Tamam, kripto paraları normal hayatında harcayabilmen için itibari paraya dönüştürmen gerekiyor. Kripto ile ödeme alan işletmeleri saymıyorum.
 
20 yıllık bistçiyim al-sat gördümmü dayanamıyorum.arkadaşımıza attıgım video gayet net açıklıyor sorusunuz cevabını izledinizmi bilmiyorum.

Şahsi düşüncem ise : 30 nisan bunun ilk adımıydı.video da ekonomistin dediği gibi evet bence vergi gelecek ama geçmişe yönelik bir vergilendirme olacağını sanmıyorum önce bu düzenleme ile tr ıbanlara yönlendirip kendi kontrollerinin altına almak sonra vergilendirme ve şu an buna çok ihtiyacımız var biliyorsunuz.ayrıca videodaki ekonomistin dediği gibide örn:bende btc var ama al-sat yapmıyorum durdugu yerde bile değer kazansa o değerden gene vergi alınabilir..cazip kalması açısından vergilendirmenin uygun olacağını düşünüyorum zaten bistte yıllardır tradelerde verdgi ödüyorum buna da ödeyeceğiz yoksa nasıl dönecek bu dükkan..! 🥳
Heh bakın ne kadar güzel bir cevap oldu. Teşekkür ederim.
 
Al-Sat işini bende kovalıyorum 500 lira ile başladım şuan 300 liram var. Bir coini takip ediyorum misal chz, 1 saat boyunca takip ediyorum 4.5 4.6 lira civarlarında geziyor 10 kuruştan anlık al sat yaparak 7 8 lira kâr yaparım diyip alıyorum fakat sanki bütün borsa benim 500 lira etrafinda dönüyor gibi 1 saat boyunca düşmeyen chz bir anda 4.2 lere düşüyor :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı